1.Pretty Little Liars
2.The nine lives of Chloe King
3.Hellcats
4.The secret circle
2&4 sunt sf...
3 e cu majorete si in Pretty little liars este muuuult mister.
*2, 3 si 4 au 1 singur sezon in timp ce 1 are 3 si inca se filmeaza.
De pretty little liars am tot auzit ca ii foarte fain. daca ii mister imi place Despre ce ii vorba in Hellcats?
1.Married with children
2.Alias
3.Heroes
4.Pretty Little Liars
5.Glee
6.Chuck
7.30 Rock
8.Supernatural
9.Seinfeld
10.Parenthood
Incep cu ce ai inceput tu dupa preferinte: The 4400, Finge; apoi Cheers e vechi dar bun, Joey si ar mai fii multe dar cred ca poti alege singura: raspuns pe adresa stlucian@yahoo.com si prietenilor (NastyCatii)
Am uitat sa il mentionez. si pe ala l-am vazut super serialu
Incearca The Walking Dead, Terminator the Sarah Connor Chronicles, The O.C., Friends, That 70's Show (ultimele doua sunt sitcomuri care merita vazute)
A, si House M.D. (Alzheimer-ul asta)
Din cate stiu ii prea de groaza. nu vreau sa am imagini din alea in cap
)) nu e chiar de groaza..are si cateva faze amuzante.dar dupa ce te-ai uitat o sa vrei sa-l vezi pana la capat. garantez. e super tare chiar merita.
Tu numa cu din astea de groaza vi grimm am vazut primul ep din curiozitate vara trecuta si ala ii serial de groaza in toata regula!
)) daca astea imi plac.
Am inteles da ti-am zis ca nu imi trebuie din astea
Sherlok holmes si dr. watson e super tare e genu de serial detectiv cu criminalistica, nu stiu daca iti plac genu de filme, da asta are ceva aparte.
Hei
The vampire diaries
Touch
si va aparea in curand un film destul de interersant : " The mortal intruments :city of bones "
Uite-te la traillere ca sa te convingi ca sunt tari
Arrow,daca esti interesat de filme cu eroi si de actiune/aventura, serialu asta e numai bun! Sau mai poti viziona Person Of Interest, Monk si Married with Children!
MiruunaaaAndreeeeeaaa întreabă:
LisaJulie întreabă: