| dedu77 a întrebat:

Care isi aduce aminte de un film vechi cu un tip imbracat gen Tarzan si era tot timpul insotit de doua animalute ce semanau cu jderi. Parca erau si scene de calatorit in timp...

4 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Urmărește cu atenție, în decembrie mai ales, programele de la televizor. De obicei în acea perioadă, se dau filme clasice cuminți, fără bătăi, violențe. Știu despre ce film vorbiți, dar nu l-am văzut de mult timp și nu mai îmi aduc aminte numele filmului. Frumos film! Anii 1980.

| Digikey a răspuns:

Fratii jderi.

| Iote a răspuns:

Bun film! Spun si eu ca si @Romeo, stiu despre ce film vorbesti, nu mai stiu numele.
Era vorba de un barbat (cred ca in Canada se petrece actiunea) stabilit in padure, care adoptase doi jderi ramasi orfani. Desi orasean, ajunsese sa lupte pentru apararea naturii. La un moment dat s-a intors in oras unde a inceput o serie de conferinte sustinute de fotografii si filme, pentru apararea naturii. Si a avut succes. Sper sa-si aminteasca cineva numele.

| asd123asd123 a răspuns:

Probabil BeastMaster - https://i.pinimg.com/......89cf25.jpg

A fost si un serial transmis de TVR pe la inceputul anilor 2000 - The BeastMaster (Stapanul Animalelor), probabil conceput pe baza acestui personaj din anii '80