Cea care a obtinut majoritatea voturilor telespectatorilor este Anisoara German din Toplita, care a castigat astfel cei 2. 500 de euro oferiti pentru primul loc.
In varsta de 39 de ani, Anisoara este o familista convinsa, sotie devotata si mama model pentru cele doua fiice ale sale, cu care care are o relatie speciala. Anisoara a participat la emisiune "din curiozitate" si pentru a depasi monotonia zilnica.
Pe locul al II-lea in preferintele publicului s-a clasat Victoria State din Arges, acesteia revenindu-i 1. 500 de euro. Victoria, in varsta de 43 de ani, este o mama a trei copii, mandra de familia si de realizarile ei. Victoria si-a dorit sa ajunga intr-o familie din mediul rural, unde copiii ar avea nevoie de ajutorul ei. "E o experienta! Ca mama, am multe de invatat, si e interesant si pentru familia mea. As putea ajuta la randul meu, as imparatasi din experienta mea" spune Victoria despre participarea la "Schimb de mame".
Locul al III-lea ii revine Ionelei Gliga din Ibanesti, care a castigat 1. 000 de euro. La cei 27 de ani ai sai, Ionela Gliga este deja o femeie matura, o persoana dinamica si temperamentala, care se dedica intru totul familiei. Ionela a participat la "Schimb de mame" pentru a vedea cum s-ar descurca fara familie, si cum s-ar schimba viata copiilor si a sotului in absenta ei.
Buna. Are cineva episodul cu Anisoara German din Toplita?
IoNyShimotukushichi întreabă: