O lista cu filme horror care mi s-au parut a fi de la decente in sus:
The Conjuring 1, 2
The Nun
Annnabelle 1, 2
The Autopsy of Jane Doe
Oculus
Deliver Us From Evil
Insidous 1-4
The Babadook
Hereditary
Winchester
As Above So Below
Haunt
Haunting in Connecticut 1, 2
The Exorcism of Emily Rose
The Exorcism of Molly Hartley
Last Shift
The Ring 1-3
Ouija: Origins of Evil
The Taking of Deborah Logan
Creep 1, 2
Incarnate
Demonic
Demon
IT 1, 2
Drag me to hell
Paranormal Activity 1-6
The Grave Encounters 1, 2
The Tunnel
Blair Witch si cel din 2016
Evil Dead
The Grudge seria
Rec 1, 2
The Devil Inside
The Possession of Michael King
The Rite
The Ritual
The Possesion of Hannah Grace
The Bye Bye Man
All times:
Twin Peaks fire walk with me
e cam vechi, dar tin minte ca eram ziua, la televizor, si ma uitam in jurul meu si mi se parea incredibil cat de speriat sunt
anul asta:
The Invisible Man
singurul mai rasarit, tot restul au fost absolut PENIBILE!
The conjuring 1, nu e de anul ăsta dar a fost printre cele mai bune pe care le-am văzut.
Nu-l recomand dacă ești singur acasă
Am citit niște articole despre filme pentru adulți, mulți care au început să se uite la din alea normale au ajuns să nu mai simtă nimic după o vreme așa că au început să se uite la altele din ce în ce mai hardcore și din ce în ce mai ciudate ca să aibă același efect.
Unii au ajuns și la probleme cu erecția că deh, așa e când ai de-a face cu suprastimuli.
Am zis asta pentru că probabil la fel e și aici cu filmele horror
Adică nu exact așa, că nu poți avea probleme de genul dar s-a desensibilizat creierul la așa ceva și cred că ai nevoie de o pauză mai lungă și apoi te poți uita din nou
Eu mă mai uitam pe YouTube la paranormal și mă simțeam bine dar tot așa mi s-a întâmplat ca după o vreme să mă plictisească
Cel mai horror film pe care l-am văzut a fost Cimitirul Animalelor restul au fost povești cu fantome și alte chestii banale.
Te poți uita la Truth Or Dare! Nu este atât de înfricoșător dar sunt 101% că o să-ți placă!
The cabin in the woods e preferatul meu, e un film bazat mai mult pe partea artistica decat pe horror cu jump scareuri si asa