Vara a cam trecut, blockbustere-le Hollywood-ului s-au cam terminat şi se pregătesc de lansare filmele care vizează premii la Oscarurile de anul viitor. Totuşi, unele studiouri au păstrat câţiva aşi în mânecă, pentru a câştiga ceva bani şi în această toamnă.
Noi, aici, la Blog de Cinema, am aruncat o privire peste filmele noi ce-şi vor face apariţia în lunile următoare şi am selectat cinci dintre ele, care credem că vor avea cel mai mare succes în România. Voi ce spuneţi?
1. The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
Premiera: 16 noiembrie
2. Skyfall
Premiera: 26 octombrie
3. Paranorman
Premiera: 5 octombrie
4. Looper
Premiera: 5 octombrie
5. Holy Motors
Premiera: 2 noiembrie
Twilight si James Bond de obicei, sunt niste dezastre si amatorisme grotesti, lipsite de esenta.Eu abia astept Argo, pentru ca-i are pe Affleck si Bryan Cranston si cred ca va fi si acolo sus, la Oscaruri.
Eu una de abia astept Anna Karenina;)
http://www.youtube.com/watch?v=rPGLRO3fZnQ
Taken 2 pe 6 octombrie
Silent Hill Revelation pe 26 octombriel.
La twilight mi-ar placea sa fac ca in Gangster Squad si sa trag prin pelicula.
Eu cred ca The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 va foarte interesant abia astept filmul
Dintre toate trailerele e mai sus, eu votez cu The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 (ca va avea un rating bun)
Dar nu se stie niciodata.
Chiar daca nu este preferatul meu as alege SKYFALL.Dar filmul care mi-a placut si a aparut in aprilie este The Hunger Games
In Septembrie apare "The Possession". Filmul este super si este facut dupa o poveste reala.
Abia astept ca The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 sa apara! Dar Paranorman mi se pare dragut