Acum sa-ti raspund la intrebare, Roby. Toate partile au farmecul lor, ca si la Lord of the Rings, Pirates of the Caribbean sau ce ai mai intrebat tu.
De obicei primele filme sunt cele care fac ravagii la inceput, care atrag multi spectatori pentru ca de abia te introduc intr-o noua lume. Mie imi vor fi mereu cele mai dragi primele 2 filme din serie, indiferent de cum vor iesi cele 2 parti din filmul 7. Prefer Piatra Filozofala si Camera Secretelor. Daca e sa judecam ce parte e mai reusita din punct de vedere tehnic si ca subiect(ce avanseaza de la film la film) e evident ca ultimul film iesit e cel mai bun din serie, pentru ca vine cu ceva nou, ca sa nu mai zic ca asta e chiar parerea scriitoarei J. K. Rowling, sau echipei filmelor(actorii, producatorii, regizorii etc.)
@Mario, rezuma-te la a face trolling in "aria ta de expertiza", adica categoria Dragoste&Sex.
@Sill, stai linistit, n-o sa fie partea a 7-a o porcarie comerciala. Filme ca Lord of the Rings, Harry Potter, Pirates of the Carribean nu-s filme comerciale! Twilight saga- filme comerciale! Nu face pariu pentru ca vei pierde! Daca producatorii Harry Potter au renuntat de curand la partea 1 sa mai fie lansata in noiembrie in format 3D inseamna ca le pasa! Nu vor doar bani!
Sincer mie mi-a placut partea a-4-a si a-5-a
Partea a-7-a o sa fie o porcarie comerciala pariu
Nici una.film de duzina.pentru copii de 5 ani. cea ce cred ca nici tu nu ai mai mult