Uuu,si eu sunt mega fana a serialelor coreene, a muzici & co.Dar dintre toate serialele, asta m-i-a placut enorm.In fiecare zii numar secundele pana incepe xD.Btw,fanii serialului, stiti cati ani are in realitate Ji Sung, actorul care il joaca pe Suro?
Eu ma uit! E frumos filmul! Mie imi place de Hwang-oak, i-ar sta bine cu Soo Ro. Si Ah-hyo e draguta. E foarte interesant.Si apropo, stiai ca din 4 iulie incepe un nou film coreean pe Euforia TV? Si raspunsul la intrebarea ta: are 34 de ani. Dar arata mai tanar in film.
Îmi place la nebunie acest film. Îl ador. Este foarte interesant, merită văzut. Sunt fan filme coreene. Este un film minunat! Sper să-ți placă și ție!
Ma uit si e chiar interesant iar povestea de dragoste dintre Suro si printesa care spioneaza An-hyo este foarte frumoasa pana la un moment dat cand aceasta trecuta de partea lui ShingwiGhan incearca sa-l ucida pe Suro.
Eu.chiar e interesant.KIM SURO e baiatul care a fost gasit dupa ce nava a suferit un accident.el v.a schimba totul.iar tatal sau e mesterul fierar... merita vazut!