| Maruuuca a întrebat:

Care stie cand mai apar episoade din Bona mea e un vampir?

Răspuns Câştigător
| Flöricicä a răspuns:

Pai sezounul 2 a inceput deza in America, dar pentru Romanai cred ca vom mai avea de asteptat.Am un link unde am vazut deja cele 2 episoade aparute pana acum, dar TPU nu ma lasa sa il pun in comentariu. Daca vrei mai multe detalii sau linkul da.mi un mesajhappy

| Maruuuca explică (pentru Flöricicä):

Hei! Nu iti pot trimite mesaj deoarece sunt membru junior, dar te rog incearca sa imi pui linkul, sau macar sa imi scrii sait-ul. asor serialul si chiar as vrea sa vad episoaele. Multumesc mult!

| Maruuuca explică (pentru Flöricicä):

Hei! Nu iti pot trimite mesaj deoarece sunt membru junior, dar te rog incearca sa imi pui linkul, sau macar sa imi scrii sait-ul. asor serialul si chiar as vrea sa vad episoaele. Multumesc!

| Flöricicä a răspuns (pentru Maruuuca):

Pai in alte comentarii m-au lasat, cred ca-l pusesem de prea multe ori si de aia nu am mai putut...http://www.tv-links.eu/tv-shows/My-Babysitter-s-a-Vampire_26254/
Trebuie sa apara si linkuri pentru episodul 3.Cred ca primele 2 mai sunt inca pe yourube, gasesti aici pe site-ul ala linkurile.

5 răspunsuri:
| Maruuuca explică:

Asta stiam. Da, Mersii oricum:*

| ShyBirds a răspuns:

Nu stiu daca apar episoade noi, dar vor fi difuzate vineri 13 pe Disney Channel mai multe episoade din cate stiu. Sper ca te-am ajutat putin.

Întrebări similare