| yonut_5825 a întrebat:

Care stie cand va reincepe nini si la cat sa imi zica si mie va rog!

Răspuns Câştigător
| Cherry_3262 a răspuns:

Buna.Deocamdata nu se difuzeaza,dar serialul Nini va reveni in martie.
Conform unui articol aparut pe protvmagazin.ro telenovela Nini va reveni in luna martie in grila de programe la Disney Channel cu un nou sezon. Asa ca trebuie sa va inarmati cu rabdare si sa asteptam revenirea frumoasei telenovele.
Sper ca te-am ajutat. >big grin

4 răspunsuri:
| iness a răspuns:

Este doar o pauza intre capitole. stai linistit big grin
va incepe in curand. sper ca ti-am fost de folos.

| xCăpşunici a răspuns:

Hihi,hee heeAi dat funda dar eu nu ma omor dupa ele.pentru mine e important sa va ajut.>SA fim TPU, toti pentru unu.
Iubita noastra NiNi reincepe Lunea Aceasta!happyTe pupa Micky Dulcheewinkingbig grin

| Alexandra009 a răspuns:

V-a incepe pe 7 februarie la ora obisnuita au luat o pauza intre capitole

| Byencutza_8458 a răspuns:

Buna! Sund o mare fana a florenciei berrotii (Nini) iubes aceasta telenovela am citit de pe un site ca nini va incepe in luna martie la 21:30 nu stiu exact data dar sa va uitati de pe 1 martie cu un nou ambasador si o alta familie am citi de pe siteul Walt Disney creeatorul disney si v-a incepe cu un nou ambasador o alta familie nou nini va locui cu bunicul ei intr-o alta casa asa ca...cu pararere da rau va spun ca Juan,Anhel,Celina,Lupe,Victor,Cecilia,Chow,Chama,Martyn,Lolla,Sofia,Tomas, Horacio, Adelfa si Chiky si Carmensita nu vor mai fii va fi o noua familiecrying