| MaeRiAh a întrebat:

Care sunt animele voastre preferate explica de ce.

Răspuns Câştigător
| carmen_5965 a răspuns:

Catelusii si pisicurtele sunt dragalase si micute unele si sunt un bun animal de companie

9 răspunsuri:
| レクス a răspuns:

MIe imi plac mult de tot porcusorii de guineea.Sunt mici, pufosi si foarte foarte draguti.Au nevoie de muuulta atentie si sunt foarte curati! Uneori faci lucruri amuzante. Dar, ceea ce nu imi place la ei este ca lasa par peste tot unde merg. Dar, asa in rest sunt foarte simpatici si foarte neastamparati.Acest animalut se potriveste la cineva ce este singur la parinti(ma refer la un copil mai mic).

| mykkki a răspuns:

Catelul-deoarece este dragalash(majoritatea) te poti juca cu el sa iesi in parca sa alergi cu el sa dormi cu elwinking

| Elly55 a răspuns:

Cateii deoarece sunt dragalasi, jucausi, te ajuta, si cainii de obicei sunt cei mai buni prieteni ai omului

| ana19ana a răspuns:

Caini! Deoarece e spune:Sa-mi traiasca stapanul sa-mi dea si nie o bucata de paine!

Cand pisica zice:Sa ramana stapanul orb sa-i iau mancarea din farfurie!

nu situ daca e adevarat dar asa se zice! Este o zicatoare. fundita?big grin

| BellsC a răspuns:

Anime sau animale?laughing
Poi anime...Naruto:X este super imi place la nebunie abia astept sa-l vad azilaughingm-a impresionat ca are si actiune si drama, prietenie si putina iubire pe alocuri.si mult sf.
Animale:pisicuta:X
Vad ca toata lumea a spus ceva despre animale... dar eu am inteles anime.:_/

| zOoTeam a răspuns:

Mie imi plac absolut toate animalele care exista tongue
si preferate toate laughing

| lovestoryofyou a răspuns:

PISICA:
imi place pisica pentru ca este foarte frumoasa jucausa nu face galagie si isi iubeste foarte mult stapanul si ii place cand o scarpini la gat
CAINELE:
si el este fooarte jucaus isi iubeste stapanul este intelegator si uneori iti salveaza viata de la intrusii care iti intra in casa
cateii iti provoaca fericiri

pls funda:*

| FaruK a răspuns:

Animalele mele preferate sunt cainele si calul.Caini cand sunt mici sunt ff dragalasi si cai pe care i-am calarit sunt super, defiecare data cand plec la tara stau mereu cu animalelehee hee, numai eu sunt prin toata curteahee hee mai mereu cainele pe langa mine si eu pe langa calhee hee. Poate parea ciudat dar asa fac pentru ca sunt animalele mele preferate! big grin

| Tzygy a răspuns:

Vai ce idiotzi sutnetzilaughing. ea scrie animeurilaughing(filme animate), si voi ziceti animale... ce cap de scoica avetilaughing