1.CLANNAD
2. Kanon
3.Air
4.Ano Hana
5.To Love-Ru
6.School Days (e super animeul dar are un sfarsit foarte tragic)
7.Suzuca (ti.l recomand neaparat)
8. Zero No Tsukaima (3 sezoane. trebuie sa iasa al 4-lea)
9.The Melancholy of Haruhi Suzumiya (Foarte cunoscut animeul. si are 2 sezoane. o sa iti dau id meu daca o sa ai probleme ca nu sunt in ordine episoadele)
10. Tonagura!
11. Asobi ni iku eu
12. Princess Lover!
13. Arakawa Under the Bridge(are o super grafica si e si super)
14. Toradora (merita vazut)
15. The World God Only Knows (2 sezoane)
16. Ichigo 100%
Mirai Nikki - mi-a plăcut mult pentru că a fost ciudat şi nu am mai găsit ceva de genul până acum.
Junjou Romantica - o telenovelă în toată regula, dar m-am amuzat copios la unele faze.
Hellgirl - Ăsta-i un clasic, a fost primul pe care l-am văzut şi de-atunci îmi plac animeurile ^^
Vampire Knight - e mai bun ca Twilight
Hellsing - Acu' ăsta m-a lăsat fără cuvinte şi serialul şi OVA-urile sunt absolut geniale, e serialul meu favorit all-time
Mnemosyne - a fost unul din cele mai ciudate, şi destul de serioase, mi-au plăcut foarte mult personajele
Nana - mă aşteptam la ceva mai serios, dar mi-a plăcut mult muzica din serial la momentul în care am l-am văzut
Kuroshitsuji - era să uit de ăsta e unic în felul lui, şi la fel, personajele sunt super
Cam toate animeurile ce le-am văzut mi-au plăcut foarte mult (poate cu una sau doua excepţii, Gantz, de exemplu), astea sunt cele de care mi-am adus aminte acum ^^
Kaichou wa maid sama( este vorba despre o fata care este sefa clasei ei dar lucreaza la o cafenea de servitoare...e foarte amuzant)
Ouran highschool host club( este preferatu` meu... este vorba despre o fata care se da drept baiat si intra in clubu` gazdelor dar acestia afla si ii pastreaza secretu`..trebuie neaparat sa te uiti ca e foarte amuzant si romantic)
Avatar the last airbender( la asta ma uit chiar acu`) este vorba despre un baietel de 12 ani pe nume Aang care este Avataru` ( adica "stapaneste" toate cele 4 elemente- foc, apa, aer si pamant ( el pleaca cu prieteni lui: Katara( mantuitoare apei)
Sokka ( fratele Katarei ) este un razboinic si un planificator f bun
Toph ( mantuitoare pamantului) care este nevazatoare dar poate vedea lume si simti lucrurile cu vibratiile trasmise prin picioare)
Este foarte amuzant si chiar iti recomand sa te uiti ) are amuzament, dragoste, aventura :X:X sper sa imi asculti sfatu` :X
- Ao no Exorcist (cu demoni, foarte multa actiune)
- Angel Beats! (finalul este foarte trist)
- Kuroshitsuji (cu demoni, povestea se petrece in era Victoriana)
- Durarara! (avem magie, si un fel de mafioti --> te tine mereu in suspans)
- Inuyasha (romance combinat cu demoni? nici nu incape vorba sa lipsesc de la asta)
- Kaleido Star (a fost primul anime pe care l-am vazut, intotdeauna va avea un loc in inima mea)
Tie care ti-au placut?
Kaleido star e animeul meu preferat.este povestea unei fetite care a vazut cand era mica un spectacol de circ si inca de atunci i-a ramas in minte, dorind sa ajunga si ea pe acea scena.are de trecut multe obstacole dar va reusi sa devina cea mai buna. sper sa iti placa
Fullmetal Panic [este romantic si funny]
Rosario+Vampire [pervers da pervers din ala super funny]
Inuyasha [super romantic dar si cu monstrii]
Lovely Complex [ foarte frumos:X]
Kaichou wa maid-sama [este mega tare si personajele sunt extra frumoase:X:X]
Special A
Shiki
Kuroshitsuji
1.CLANNAD
2. Kanon
3.Air
4.Ano Hana
5.To Love-Ru
6.School Days (e super animeul dar are un sfarsit foarte tragic)
7.Suzuca (ti.l recomand neaparat)
8. Zero No Tsukaima (3 sezoane. trebuie sa iasa al 4-lea)
9.The Melancholy of Haruhi Suzumiya (Foarte cunoscut animeul. si are 2 sezoane. o sa iti dau id meu daca o sa ai probleme ca nu sunt in ordine episoadele)
10. Tonagura!
11. Asobi ni iku eu
12. Princess Lover!
13. Arakawa Under the Bridge(are o super grafica si e si super)
14. Toradora (merita vazut)
15. The World God Only Knows (2 sezoane)
16. Ichigo 100% "D