Cand am vazut ca intrebarea e postata acum o ora si are deja 53 de raspunsuri, puteam sa jur ca e ceva scandal intre membrii. Vad ca am intuit bine )
Ce îți pasa ție ce fac eu, copilaș mic fără ocupație! Părinții tăi știu ce faci pe net?
Deci tocmai mi-ai confirmat ca ești copil! Ce cauți pe internet sa faci pe trollul?
Mai copilule măcar învață să scrii înainte sa postezi! Tu nu vezi ca nici insultele nu le scrii bine
Se scrie,, la cum scrii " mai copilule! Și eu mai fac greșeli dar ție chiar nu ți-a plăcut romana! Cum ai trecut clasa? Cum ai convins profesoara de romana sa te treaca?
Mergi tu mai întâi la scoala la ora de romana ca sigur nu ai mai mult de 5 în catalog
Tu știi ca e împotriva regulamentului pe acest site sa ceri numere de telefon mai copilule?
Nu mersi, nu am ce sa sun sa vorbesc cu un copil de generala care nu știe sa scrie
Mai copilule înțeleg ca ploua și nu mai ai ce face dar chiar trebuie sa te cerți cu persoane pe care nu le cunoști?
Mergi și tu pe la ora de romana și citește Codul bunelor maniere și apoi mai vorbim! Și dacă acela este numărul tău de telefon sterge-l ca te poate suna orice apucat de pe site-ul acesta
Eu vreau sa îți fac cunoștință cu o profesoara de romana sa scrii zeci de caiete pana inveti sa scrii
gemeni6226 întreabă:
gya444 întreabă: