Pai cel; mai psihologic film e clar The Shining pentru mine.( e horror-drama)
Nu exista tara pentru batrani, Pulp Fiction, Leon, The Shainksawn Redemptation sunt foarte foarte tari.
ultimul dintre cele care ti le-am enumerat ( inchisoarea ingerilor pe romaneste ) e considerat cel mai bun film ever si pe imbd.com are cea mai mare nota si cele mai multe voturi.
De asemenea Nasul e un film bun.
Eu ti-am recomandat filmele astea, pentru ca sunt considerate cam celemai bune ever.
nu vreau sa crityic pe ceilalti dar sincer.saw? devil`s diary ( jurnalul diavolului), X men, capitan america? alea sunt filme comerciale, pentru care iti trebuie o gandire 0.
Thor,SAW toate seriile,Paranormal activity,The Crazies,Devil, Underworld Rise of the lycans, Limitless.
Saw(primele 4 parti), Cele 13 fantome si desigur nu in ultimul rand Jurnalul Diavolului sunt filme horror extraordinare la care nu te plictisesti poti sa le vezi de N ori
Cel mai genial film de actiune pe care l`am vz recent este The Expentables insa maia m si :
Thor
X-men toata seria
Capitan America
Ucenicul vrajitor.etc
Cel mai recent film horror este : Mirrors si 1 si 2 insa am mai vz sh:
The nightmare on the Elm street
fredy
The Childrens
drag me to hill
Heartless
astea sunt alea putin care merita vazute restul sunt asa la vrajeala ))
Bafta
Uite aici filme geniale http://www.imdb.com/chart/top.Am vazut o mare parte din ele, sunt pe merit notele.
Buna
Te superi daca iti dau un serial?
Iti recomand Dexter(60 de episoade, deocamdata ).
E horror, actiune si are o psihologie GENIALA!
Sper ca te-am ajutat
Law abiding Citizen, Unknow, Taken, Strange case of Benjamin Button, The next three days, Shutter Island, Limitless, Source Code... genul de filme care arata ca puterea de gandire a omului nu arata limite.
Cel mai tare film (combina si cele doua genuri actiune si horror) I am legend [funda :X?]
AntonyJacob întreabă: