| Hcaaa a întrebat:

Care sunt cele mai infricosatoare filme pe care le-ati vazut?

24 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Nu stiu cat de infricosatoare ti se vor parea, insa sunt filmele horror preferate:
Autopsy
Shutter
One Missed Call
Halloween
Friday the 13th (toata seria, dar in special primele 8 filme)
Silent Hill
Dark Waters
Dawn of the Dead
Hellraiser
The Texas Chainsaw Massacre

| OnuOnulică a răspuns:

Cel mai bun ramane Friday 13 th 2009.

| HaKa93 a răspuns:

The Fourth Kind
Stay alive
Sinister
Evil Dead
The Conjering
The Others
[REC]
Mama
The Awakening
Julia's Eyes
The Woman In Black
The Orphanage

| BlackEyedGirl a răspuns:

Sinister
The unborn
The Exorcist
Black christmas
La altele nu am mai avut curaj sa ma uit rolling on the floor

| Sadic a răspuns:

Cărţiile sunt mult mai horror decât filmele.

| CoquineNoire a răspuns (pentru Sadic):

Umm...what?
in carti vezi cumva efectele incomparabile ale horrorului absolut?
in carti vezi cumva feţele hidoase si auzi acele efecte sonore de suspans si groaza?

| AikkoxD a răspuns (pentru CoquineNoire):

Nu ai înţeles ideea.

| CoquineNoire a răspuns (pentru AikkoxD):

Mai zi o data ca nu am inteles.

Îţi place să citeşti?

Cartile raman sfinte, la fel si filmele.
se completeaza reciproc, ce nu vezi in film, vezi in carte si invers.
eu nu am citit o carte horror niciodata, poate ma convingi tu cu un fragment terifiant sa ma apuc.; il poti posta aici, chiar te rog. poate imi dai si un titlu.
m-am referit la faptul ca un film iti satisface pofta pe care ti-a dat-o cartea. te incanta dpdv vizual si adauga anumite efecte simturilor.; de aia prefer de cele mai multe ori un film, desi am citit carti mai bune decat filmele.
depinde desigur si de film, si de calitatea acestuia.
e relativ.

Nu mă refer strict la cele horror. Cărţile, în general. Mulţi până în 17-18 ani nu citesc, practic, urăsc cititul. De aia li se par horror. Mă-nţelegi?

Mai zi o data ca nu inteleg...neah, prea tarziu.
si ca sa nu fie de-ajuns, ai crezut ca is copil (for f u c k's sake, intrati dreacu pe profilu persoanei inainte!), si m-ai intrebat daca imi place sa citesc!

that's it! arrrghhhhh
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lnmbwbbsrc1ql141xo1_500.gif

| anonim_4396 a răspuns (pentru CoquineNoire):

"We started tiling of each other’s cloves fevently. He took of my blak thong and my black leather bar. I took of his black boxers. Then……………………… he put his trobbing you-know-what in my tool sexily.
I cried sexily I just wanted 2 go 2 the commen room and slit my wrists with mi friends while we watched Shark Attak 3 and Saw 2 and do it with Draco but I knew I had 2 do somefing more impotent.
But den Draco looked at me sadly with his evil goffik red eyes dat looked so depressant and sexy. He lookd exactly like a pentragram (lol geddit koz im a satanist) between Kurt Cobain and Gerard. But then I looked at Vampire and he looked so smexy too wif his goffik black hair. I thought of da time when we screwed and the time I did it with Draco and Dumblydore came and the tame where Draco almost commited suicide and Vampire wuz so sportive.
"I luv u TaEbory." he whispered sexily and den we fel aspleep lol."

| CoquineNoire a răspuns (pentru anonim_4396):

Dafuq did I just read

| anonim_4396 a răspuns (pentru CoquineNoire):

http://knowyourmeme.com/memes/my-immortal-the-worst-fanfiction-ever
asta se numeste my Immortal. Mai sunt cateva, daca te-a speriat indeajuns asta si mai vrei
http://fanfiction.wikia.com/wiki/List_of_fan_fictions_considered_the_worst

| CoquineNoire a răspuns (pentru anonim_4396):

Ok, I'll check them out.
valeleleii mi s-a reaprins flacara pentru Daniel Radcliffe...
Ron arata ca o lesbiana rockerito-gothica laughing

| Sadic a răspuns (pentru CoquineNoire):

Nu, dar dacă ai imaginaţie... mintea umană creează cele mai horro instrumente de tortură pentru creier. Probabil nu înţelegi, dacă nu ai citit aşa ceva până acum, să-ţi imaginezi tu este mult mai "horror" decât crezi.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Sadic):

De fapt, ce te sperie la un film sunt sunetele. Uita-te la cel mai horror dintre horror fara sunet, sau joaca Outlast fara sunet. Bine, eu alergam ca nebuna prin el ca sa trec de suspans.
Cel putin mie asa mi se intampla. Pot sa vad orice monstruozitate (nu-l punem pe Jabba the Hutt, e saxy rau), daca nu aud nici-un sunet, parca nu simt ca acel monstru este viu. Ia fa o proba in padure noaptea si ai sa vezi cat pipi faci pe tine. Sunetele iti stimuleaza imaginatia mai mult, nu stii ce este, iti trec tot felul de chestii horror prin cap, nu stii daca vei supravietui, daca vei fi sfasiat si vei muri in dureri groaznice sau vei avea o moarte rapida.

Nu,n-am crezut că eşti copil. Şi nu, nu obişnuiesc să intru pe profilul cuiva. Şi da, te-am întrebat. De ce? Nu ştiu.Pentru cultura mea generală.
Mă împuşti, ha?
http://2.bp.blogspot.com/......c951_m.gif

| Sadic a răspuns (pentru anonim_4396):

Nopatea nu e aşa înfricoşătoare precum crezi, dar sunetul face totul la un film horror (aici îţi dau dreptate).

| Pakira a răspuns:

Evil Dead (2013)
The Conjuring
Nothing Left To Fear
The Shrine
The Barrens
The Last Exorcism
Dead Silence
Devil
One Missed Call

| claudytza01 a răspuns:

Lamia.

| Metallica4ever a răspuns:

Orphan
The Skeleton Key
The Mom
Karen
Silent Hill
The Ring
The Call
Mirrors
The Thing
The Woman in Black
Drag me to Hell
The Butcher
Scar (sau The Scar, nu mai stiu)
Room 1408
Am vazut multe filme de groaza cu colegii iti recomand sa faci la fel e foarte tare cand incepe cate unu sa respire mai repede happy

| Dinamovistu_Lorenzzo_1990 a răspuns:

The ring...si atat ca mi-e frica laughing