| restuleistorie a întrebat:

Care sunt cele mai proaste filme dint toate timpurile dupa parerea voastra?
funda!

Răspuns Câştigător
| contαbαndonαt a răspuns:

Sint multe, foarte, foarte, foarte, foarte multe! Si asta ti-o spune cineva cu pretentii de cinefil.Dar un film care chiar m-a deranjat enorm de mult, avand in vedere ca avea (si are) numai recomandari si pareri de bine, este 'The Exorcism Of Emily Rose'.Nu de alta dar ma asteptasem, in acel timp, la prea multe de la un film sub limita suportabilului, am fost chiar foarte revoltata la sf. filmului...cand stiu c-am tot asteptat sa se-ntample ceva si nimic.Si inca nu-mi explic cum de are atatea review-uri bune thinking

6 răspunsuri:
| faramatania a răspuns:

Dylan Dog: Dead of Night (2010)
The Cave (2005)

| XxBlueRosexX a răspuns:

Saga twilight si un serial de pe acasa gold Lara laughing

| iflirius a răspuns:

Twilight mi se pare o prostie, n-am treabă cu actorii dar povestea e foarte proastă, unele date n-au nici o treabă cu vampirii și sunt total eronate, dar in general cam toate serialele și filmele cu vampiri din ultimii ani sunt din ce în ce mai proaste. big grin

| Jokerashul a răspuns:

R.I.P.D (2013)
Now you see me (2013) - dezamagire totala - Pacat de Freeman si Caine
Twilight (Toate)
In time (Poate ideea ii buna dar filmul este absolut grotesc)

| restuleistorie explică (pentru Jokerashul):

Cred ca nu sti ce inseamna un film prost sau vrei imposibilul
dar ca sa stii si tu Now you see me si In time sunt filme foarte bune si reusite

| Jokerashul a răspuns (pentru restuleistorie):

Da...Absolut.Deci Now you see me la ce distributie a avut trebuia sa fie in top 5 ale anului, povestea si unele replici sunt absolut tampite si deseori ai impresia ca ii facut pentru copii.trebuia ceva mai serios, mai captivant.Si nu sunt singurul care crede asta.Iar despre In time, ti-am zis ideea e interesanta, timp in loc de bani, dar actorii sunt urati ca naiba, povestea e usor de ghicit avand unele scene repetate si usor de ghicit deznodamantul acestora. Poate sunt influentat si de faptul ca Justin Timbarlake e o persoana care imi provoaca deseori greata.
Apropo, ce ii cu fraza asta "Ca sa stii si tu", de parca este universal gustul fata de filme.M-ai intrebat care sunt proaste IN OPINIA MEA, ti le-am zis.
O zi nemaipomenita!

Întrebări similare