Degetica,Frumoasa din padurea adormita,Frumoasa si bestia, Scufita rosie, Capra cu trei iezi, Mica sirena, Pinochio si nu pot sa exclud serialele cu Tom si Jerry.
Tom si Jerry, Cow & Chicken, Dexter's Laboratory, Scooby Doo, Viata cu Louie, Copiii de la 402, The Jetsons, The Flinstones, Looney Tunes, Ed, Edd & Eddy, Beavis&Butthead, Johhny Bravo, Captain Planet, TMNT, cele cu supereroi s.a.
Buna!
Inca mai traiesc copilarie, dar desenele mele preferate de cand eram mai mica erau:
Viata cu Louie
Copii de la 402
Cei cu Andy
Piratul Jack cel teribil
Caine rau
Familia Tofu
Desenele cu Barbie
Mai erau cateva doar ca au scos unele posturi, desi nu trebuie. Desenele animate nu sunt cele cu Hanna Montana, Magicienii din Waverly Place sau altele. Mie una imi pare rau ca au scos acele posturi si cred ca multora le pare rau, chiar daca nu ma mai uit la desene.
Pa, pa!
Toata copilaria mea, habar nu aveam ca existau desene cu Cenusareasa sau Alba ca Zapada
O stiam doar pe Printesa Sissi si pe ce printese mai bagau la Simsalagrim.In rest ma uitam la Tom si Jerry,Edd, Ed si Eddy,Viata cu Louie,Jurnalele Cainilor Detectivi,Copiii De Alaturi,Niels Holgerson(nu stiu cum se scrie), Marcelino Panivino(nici asta nu stiu cum se scrie), Evil Con Carne, Aventurile lui Billy si Mandy, Copiii de la 402, Ce-i Cu Andy?,acel desen despre scoala de ninja, Mucha Lucha, Povestirile cu Andersen,Johnny Bravo,Scooby Doo,Laboratorul lui Dexter,Caine Rau, Curaj Cainele Fricos,Familia Tofu,Familia Trasnita,Walter Melon,Piratul Jack Cel Teribil,Bibi Blocksberg, Piggley Winks, Babar Elefantul, Vaca Si Puiul, Eu Sunt Nevastuica, etc.
Copii de la 402, Viata cu Louie, Dexter's Laboratory, Scooby Doo, Tom si Jerry, Curaj - cainele cel fricos, Cei cu Andy etc.
Omulambitious întreabă: