Nu prea tin minte filme la care chiar am plans(nu imi vine nici macar unul in minte) dar pot sa zic multe animeuri la care am plans.
A walk to remember, remember me, sfarsitul lui Harry Potter si talismanele mortii partea a 2, Harry Potter si Ordinul Phoenix (tot sfarstiul)
Bicentennial Man. E un film pe care daca il intelegi cu adevarat. e imposibil sa nu iti smulga o lacrima.
Cand aveam vreo 7 anisori m-am uitat la Regele Leu si m-am apucat de plans cand a murit tatal puiului ala de leu
A walk to remember,titanic,sweet november, if only, the notebook sunt drame care sigur oricat de tare esti te fac sa plangi
Va multumesc mult abia aseara m-am inscris pe TPU si chiar nu ma asteptam sa primesc atatea raspunsuri intr-un timp asa scurt
Si pentru ca m-ati ajutat sa gasesc filme o sa va oferi si funda dar mai intai sa vad filmele care imi plac mult si reuseste sa imi zmulga lacrimi acele persoane vor primi mersi inca odata
Da am vazut multe filme din care mi le-ati spus si voi ex.a walk to remember,remember me,keit,titani,twilight,si mai sunt filme care mi-au zmuls lacrimi sa va ajut si eu putin poate va place (babylon A.D, beastly, the last song si mai sunt dar nu imi mai amintesc
Ladygagutza2 întreabă:
Patyi întreabă: