anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care sunt filmele voastre preferate? Si de ce?

12 răspunsuri:
| Adbbmsh a răspuns:

Rise of the planet of the apes, respectiv
dawn of the planet of the apes.

Un puternic impact emotional in niste filme, relativ, banale.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Lady Chatterley, cu Joelly Richardson si Sean Bean, Podurile din Madison County, cu Merril Streep si Clint Eastwood, si altele.

| FaraNumePls a răspuns:

Salut, cred că,, Divergent " pentru că este mișto rolling on the floor

| anonim_4396 explică (pentru FaraNumePls):

Si mie mi-a placut
Si vezi ca mai e si Insurgent si Allegiant

| FaraNumePls a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, le-am văzut și pe acelea happy
Caut filme noi rolling on the floor

Răspuns utilizator avertizat
| presus a răspuns:

Seria filmelor "Wrong Turn". Imi place cum se joaca rolurile negative (acei tarani deformati) cu persoanele din film. Imi place cum le-a gandit scenaristul... capcanele, povestea fiecarui film in parte. Au avut si un regizor bun, sper sa mai faca.

| litere123 a răspuns:

"Sub aceeasi stea ","Orașe de hârtie" -deoarece sunt niste filme triste si de dragoste, dar si foarte emoționate

"Hush","Friday 13th"-sunt filme horror care mi-au plăcut enorm de mult

"Singur acasă "(1 2 3 4)-nu am sa ma satur de ele niciodată, deoarece sunt amuzante și copilaroase happy

| RaduCiprian a răspuns:

Eu sunt adeptul filmelor horror, ma atrage acea stare de suspans si frica, iti pot recomanda cateva filme precum : Ouija 1, 2, The Conjuring 1, 2, The Ring, Femeia in negru, Tarata in iad. Daca mai vrei si alte filme, nu ezita sa-mi dai un mesaj.

| anonim_4396 explică (pentru RaduCiprian):

Multumesc, dar sunt un fan al filmelor sf si comedie laughing)
Prefer mai mult genul thriller

| Stefania_Dumitru_1995 a răspuns:

Filmele mele preferate:

1.Seria de filme Harry Potter

Ador aceasta serie de filme la fel de mult cum ador cartile. Pur si simplu aventurile lui Harry alaturi de Hermione si Ron, lumea vrajitorilor, inamicii, scoala de farmece si vraji, profesorii si multe altele atat din filme dar si din carti te fac sa adori filmele.

2.Jocurile Foamei

Un film foarte frumos in care este prezentata o lume distopica. Ador filmele distopice in general. Felul in care Katniss lupta incontinuu pentru iubirea ei si pentru familia ei, faptul ca Peeta se sacrifica pentru Katniss si o iubeste. Arena este un loc conturat foarte frumos diferita de la an la an cu noi capcane mortale din care doar unul va iesi in viata.

| FaraNumePls a răspuns (pentru Stefania_Dumitru_1995):

Si mie îmi place seria,, Jocurile Foamei " :*

Întrebări similare