Sincer, nu pot face un doar un top 5, o sa iti scriu anime-urile care mi-au placut mie pana acum si care merita, dupa parerea mea sa fie vazute. O sa iau de la 1, the best of my animes pana la ultimul...
1. Dragon Ball(Toata seria adica +z +gt). Anime-ul care mi-a schimbat copilaria, si care a avut un soc dramatic in curajul si in orgoliul meu, dupa anime-ul asta mi-am creat un caracter, si acum sunt placut de multe persoane. Sincer, este parerea mea, dar cred ca dbz este mult mai bun decat naruto sau alte prostii, desii recunosc ca anime-ul naruto este excelent si are niste scene la care te poti prapadii de ras, dar tot nu se compara cu dbz.
2.Bleac- Wow, oare pot face o descriere pe masura acestui anime? Incerc. Plin de actiuni, mai si mai interesante cu cat intri mai mult in paine, ca sa ma exprim asa. Desi, ceva enervant, este ca majoritatea inamicilor, au acelasi obiectiv, razbunare, cucerire, iubire etc. Un anime foarte bun pe care-l recomand din toata inima.
3. Death Note- Nu sunt multi care inghit aces anime, pentru ca nu se concentreaza si spun de multe ori "de unde stie asta?" sau "dc e asa?" Un anime plin de actiune, mai putina comedie, insa unde capacitatea intelectuala este cu mult peste a unui om normal care nici nu se gandeste ce poate face cu chestia aia din capatana lui numita creier...
4.Bakuman- Hey, poate exagerez ca ii dau locul 4, desii am vazut doar 10 capitole din el. Mai am sa vad inca 15 si apoi trec la Bakuman 2. Dar anime-ul asta m-a surprins foarte placut, atmosfera, chestii care se petrec fara sa te gandesti ca se pot intampla, esecuri la care nici nu te astepti, si urcari impresionante, totul este despre a scrie Manga, dar este excelent anime-ul.
5. Yu Yu Hakusho- Un anime suuuper, care sigur te va face sa plangi in anumite momente si care te v-a lasa cu gura deschisa mustelor cand vei vedea anumite transformari si puterea de care dau dovada acesti copii cand e vorba de iubire sau de cineva drag
6. Fairy Tail- As fi vrut sa-l pun pe locul 5, dar nu o sa o fac pana nu-l vad pe tot, cu toate capitolele puse pe anumite site-uri, pentru ca imi place anime-ul asta dar sa fie toate capitole sa le vad struna pe toate, ti-l recomand si p'asta din inima daca preferi o actiune care implica adevarata prietenie, si sacrificii destule pentru prieteni, si multe scene te v-or face sa plangi.
7. One Piece- Cred ca multi o sa ma injure ca l-am pus pe locul asta in top, dar desii anime-ul asta mi-a placut foarte mult, distractiv, plin de actiuni si de surprize, insa nu m-a surprins asa cum as fi vrut, la cate recomandari am avut eu despre aces anime, cand l-am vazut am fost ceva dezamagit
7. Ao No Exorcist-Frate cat de tare poate fi acest anime, si frate cate injuraturi a luat de la mine ca m-a lasat cu buza umflata. adica, 20 si ceva de capitole la care stai ca pe ace, si se termina penibil, adica te lasa sa te gandesti "ce s-ar fi intamplat daca" sau "mama ce misto era dacaaa..." si ceva de genu, finalul m-a dezamagit extraordinar dar foarte tare anime-ul grafica buna, efecte superbe, si foarte amuzant
8-HellSing(Ovas si anime) o sa ajung in iad sigur ca l-am pus pe locul asta, dar n-am ce-i face. Anime-ul, hmm,,, foarte bun, dar m-a dezamagit grafica "prostuta", in schimb, FOARTE MULTA VIOLENTA ceea ce ador, mult sange, si fara cenzura atunci cand e vorba sa-i taie Alucard mana cuiva. In schimb ovele, aoleu; deci am crezut ca fac crize cand am vazut ovele, de placere, mai mult sange, mai multa actiune, mai multa grafica, pacat ca se termina la ova 9 sper sa vina cu o continuare pe masura a acestei serii.
9. Trigun- L-am pus pe locul asta pentru ca... aici mi-am adus aminte de el Un anime excelent, grafica nu e cine stie ce, insa actiunea si felul cum se desfasoara evenimentele te fac sa stai in fata monitorului doar pentru a vedea ce face Vash, si crede-ma acele ore sunt bine pierdute, iti recomand acest anime!
10. Detective conan- P'asta recunosc, nu l-am terminat de vazut, pentru ca pe la capitolul 80 si ceva, am inceput sa ma plictisesc, prea monoton. atat am de spus
Sper sa fiu iertat daca am uitat vreun anime pe care eu l-am vizionat. Sunt un mare fan, asa ca o sa continui sa vizionez anime-uri si daca vrei, iti pot recomand oricand un anime cu un anumit gen
Sall
Răspund şi eu peste 5 ani, InuYasha chiar e cel mai mişto anime pe care l-am văzut. ^^
anonim_4396 întreabă: