Mo pentru ca e mai energic spune prostii si face comfuzii (iepruasul-renul lui mos craiun) Foca e mai mult emo.Dar...formeaza o echipa grozava!
sau...amandoi...dar
mai ales MO cu accentul lui
hoopa.ia stai asa. pune pe pauza, intrusul tocmai a spus ceva
sclav ii fratele tau geaman ba... putifer
"te domin.te domin"
haii foca.foca.cui ii place peste...lui foca ii place pestele
si. pune-mi un shot
cee :O. fraiere vrei sa ne pi*dim
cand pun ochiul in luneta.curat tot de pe planeta
atunci.sa sugii o ceapa
ceii mai tarii de pe planeta!
FUNDA?
Imi place mai mult MO.Pentru ca e 'mai sarit de pe fix', el e cel care face umorul in clip.
Mie imi plac amandoi. sa-ti zic si de ce. Mo, pentru ca e un prostut si un amuzant; ma amuza cand face pe copilasul, cand se prosteste, dar si cand injura in toate felurile, care mai de care amuzante.
FOCA imi place datorita sarcasmului pe care il are, iar pentru mine e de ajuns asta.
Imi place mai mult MO. Este mult mai amuzant si vorbeste cam intotdeauna in rime.Cred ca fara aceasta calitate nu ar mai fii foarte amuzant si RObotzi nu ar mai fii deloc amuzanti
Mie imi place mai mult Mo deoarece e mai prostut, dar mai amuzant...si F.O.C.A este amuzant si are niste conceptii in privinta vietii foarte bune, dar parerea mea este ca e mai simpatic Mo
Mo, el face toata comedia F.O.C.A mai zice si el cate un cuvintel
Mo, pentru ca e mai dragut si mai prostut:,, Ce satan ii mega-mucu asta?'',, Poate-i tuica, poate-i vin, poate-i pipi de rechin"Cum sa nu-ti placa...
Mo.findca fiecare lucru care il face e o prostie si asta e idea filmului. foca e prea serios si intelectoal
MO,pentru ca e mai amuzant decat foca.foca mereu e plictisit si nu face prea multe chestii sa te razi
Mo pentru ca spune cele mai multe unjuraturi si face multe tampeni extreme. funda?
Amun2 sunt pararame d fiecare dat cand imi amintesc d ei incep si rad...Cata Huudaaa!
Gufiii întreabă: