| măcheamăăăî a întrebat:

Care va place mai mult: Mo sau FOCA? Argumentati.

Răspuns Câştigător
| kitty_9669 a răspuns:

Mo pentru ca e mai energic spune prostii si face comfuzii (iepruasul-renul lui mos craiunlaughing) Foca e mai mult emo.Dar...formeaza o echipa grozava!big grin

sau...amandoi...dar

mai ales MO cu accentul lui happy

hoopa.ia stai asa. pune pe pauza, intrusul tocmai a spus ceva
sclav ii fratele tau geaman ba... putifer laughing

"te domin.te domin"
haii foca.foca.cui ii place peste...lui foca ii place pestele

si. pune-mi un shot

cee :O. fraiere vrei sa ne pi*dim laughing
cand pun ochiul in luneta.curat tot de pe planeta

atunci.sa sugii o ceapa
ceii mai tarii de pe planeta!big grin
FUNDA?

15 răspunsuri:
| Isabelamaria21 a răspuns:

Buna,

Niciunul nu ma uit la panaramele alea de roboti.

Pa, pa

| Eღilia62 a răspuns:

Imi place mai mult MO.Pentru ca e 'mai sarit de pe fix', el e cel care face umorul in clip.

| Bacteriuță a răspuns:

Mie imi plac amandoi. sa-ti zic si de ce. Mo, pentru ca e un prostut si un amuzant; ma amuza cand face pe copilasul, cand se prosteste, dar si cand injura in toate felurile, care mai de care amuzante.
FOCA imi place datorita sarcasmului pe care il are, iar pentru mine e de ajuns asta.

| catalineusx a răspuns:

Imi place mai mult MOlaughinglaughing. Este mult mai amuzant si vorbeste cam intotdeauna in rime.Cred ca fara aceasta calitate nu ar mai fii foarte amuzant si RObotzi nu ar mai fii deloc amuzanti tongue

| iulia_9095 a răspuns:

Mie imi place mai mult Mo deoarece e mai prostut, dar mai amuzantlaughing...si F.O.C.A este amuzant si are niste conceptii in privinta vietii foarte bune, dar parerea mea este ca e mai simpatic Mohee hee

| TeRogImiDaiFunditaTeImPlor a răspuns:

Mo, el face toata comedia laughing F.O.C.A mai zice si el cate un cuvintel

| RфZaημtzα a răspuns:

Ambii,deoarece fac echipa buna care ne incanta.

| GoguStrigoi a răspuns:

Imi place MO pentru ca e nebuuunlaughing

| asya a răspuns:

Mo, pentru ca e mai dragut si mai prostut:,, Ce satan ii mega-mucu asta?'',, Poate-i tuica, poate-i vin, poate-i pipi de rechin"laughingCum sa nu-ti placa...

| xt9000 a răspuns:

Mo.findca fiecare lucru care il face e o prostie si asta e idea filmului. foca e prea serios si intelectoal

| ZarNo a răspuns:

MO,pentru ca e mai amuzant decat foca.foca mereu e plictisit si nu face prea multe chestii sa te razi

| Alexurukay a răspuns:

Mo pentru ca spune cele mai multe unjuraturi si face multe tampeni extreme. funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mo. Deoarece e mai amuzant, mai dilau si nebun happy
FOCA ( Fabricat original cu aluminiu ) este un robot serios care il jigneste pe Mo din orce toanta spusa de Mo happy
Deci. Mo mi se pare mai amuzant si mai misto happy

| YTBDrawingBase a răspuns:

Amun2 sunt pararamelaughing d fiecare dat cand imi amintesc d ei incep si radlaughing...Cata Huudaaa! rolling on the floor

| TeREe a răspuns:

Mo pentru ca mo ii ala cu injuraturile de exemplu futai

Întrebări similare