Inca de la inceputul seriei The Vampire Diaries mi-a placut foarte multe de Stefan (Paul Wesley), era genul de tip "perfect" : dragut, destept, sensibil, iubitor, dar cand a aparut Damon ( Ian Somerhalder) mi s-a parut tipul insensibil, asasin, si vroiam sa moara ca sa nu se mai poate baga intre Stefan & Elena dar apoi a inceput sa aiba putina umanitate...si sa se indragosteasca de Elena, si am inceput sa il ador, felul incare zambeste, danseaza, se uita, este amuzant... desigur ca Ian nu se caracterizeaza in personajul "Damon".
Ian Somerhalder rulz.
Ian, Ian si iar Ian. Nu am nimic cu Paul, adica si el este destul de hot, chiar peste masura. Dar Ian are acel ceva care ma atrage: ochii, e personajul negativ baieti rai, cum joaca rolul in Vampires diaries (Damon este pur si simplu un om care nu il intreseaza absolut nimic, nu tine cont de ceilalti, adica cel putin nu arata), arata bine + ador numele Ian, mi se pare atat de tare, nu stiu de ce, poate ca este pentru prima data cand il aud. Deci concluzia este ca il aleg pe Ian Somerhalder
Presupun ca ai vazut serialul The vampires diaries, pai mie imi place paul wesley pur si simplu mi se pare ca arata mai bine ca ian somerhalder