Nu pot alege dintre acestia :X
Sunt cei mai draguti tipi dar si Vampiri :X:X:X
Paul Wesley este mai tanar, putin mai ssensibil... Si imi place" mutra" lui cand il enerveaza Ian
Pe cand Ian are privirea aia :X:X:X Care da gata orice fata :X
Dar... Nu este prea romantic...
Nu stiu cum sunt ei in realitate... Dar in serial, asta e parerea mea :X
♥ Salvatore Brothers
Imi plac amandoi...
Ian.este misterios si are privirea aia.
Iar Paul este.nu stiu.genul atent.
Sau poate am confundat prea mult persoanele cu personajele
Mai stii... xD
Mie imi place mai mult Paul. nu pentru rol ci pentru cum pare in realitate. eu una il vad un tip mai romantic, sensibil. Ian pare mai degraba genu de o noapte. ca frumusete cred ca majoritatea fetelor ar vota pentru ian intr'adevar e foarte frumos si area privirea aia a lui de macho:X dar eu l'as alege pe paul. imi place ce exprima cum gandeste, ce se citeste in ochii lui. cand il vad pe ian ) e ca si cum i'as citi gandurile"sex sex" intelegi tu.
tu pe cine preferi?
Mie imi place mai mult Paul. nu pentru rol ci pentru cum pare in realitate. eu una il vad un tip mai romantic, sensibil. Ian pare mai degraba genu de o noapte. ca frumusete cred ca majoritatea fetelor ar vota pentru ian intr'adevar e foarte frumos si area privirea aia a lui de macho:X dar eu l'as alege pe paul. imi place ce exprima cum gandeste, ce se citeste in ochii lui. cand il vad pe ian ) e ca si cum i'as citi gandurile"sex sex" intelegi tu.
tu pe cine preferi?
Ian, Ian si iar Ian. E atit de dragut nu am cuvinte. Paul insa nu-mi place pare un tip tacut si in plus e urit. Spre deosibire de Paul, Ian este mai atractiv cum a mai spus si bunny genul de barbat pentru o noapte, astia pe mine ma atrag
Team Paul[Stefan]4 ever:X:X:X...Il ADOOORR!:X:X
Romantic, mai sensibil, ochii verzi, parul atat de cool:XCorp bine lucrat:X:X
Familist, si deloc egoist.Si-a schimbat numele pentru. ca era greu de pronuntat pentru. altii care nu stiau, dar a cerut acordul familieai pentru. asta desi avea peste 18 ani.
Deci Paul, categoricc:X:X