| KagomeHigurashiLoveInuyasha a întrebat:

Cate filme Inuyasha sunt? Imi puteti spune si mie numele si ordinea lor(daca sunt mai multe)? Si unde le-as putea viziona pe toate cu subtitrarea in romana si cam cate episoade are fiecare?
Mie imi place animeul "Inuyasha" ff mult! happy happy Imi puteti spune si mie( cei care au vazut sau care acum vad animeul) care dintre personaje v-au placut mai mult(puteti spune mai multe) si cum vi sau parut celelalte(Miroku Sango etc)? Mie cel mai mult imi place de Inuyasha si de Kagome dar si de Miroku Sango Shippo si Kirara.Cine imi raspunde la toate intrebarile asa cum trebuie primeste funda.
Multumesc. happy happy

6 răspunsuri:
| LyllyAnya a răspuns:

Le poti vedea in romana pe animekage.ro.Mie una imi place cel mai mult de Kagome si Sango, dar pentru mai multe detalii cauta pe wikipedia

| lilme89 a răspuns:

Detalii prea multe nu stiu. :)
Dar le poti viziona pe toate aici: http://desene-animate.rascuplans.ro/desene-animate/i/inuyasha/

| KagomeHigurashiLoveInuyasha explică:

Multumesc pentru raspunsuri.Si am uitat sa spun ca imi place si de Sesshomaru.Cand am postat intrebarile de mai sus nu imi placea de el dar acum...imi place de el la fel de mult ca de Inuyasha.Stiti voi...amandoi sunt sexy, nu?rolling on the floorlove struck

| DeMeTrIoN a răspuns:

Sunt de fapt patru filme:1)Affections Touching Across Time; 2)The Castle Beyond The Looking Glass(cel mai super:Inuyasha se saruta cu Kagome); 3)The Sword of World Domination; si 4)Fire on the Mistic Island. In primul nu mai stiu despre ce e vorba, in al doilea e cu kaguya, printesa noptii fara de sfarsit, al treilea e cu sabia tatului lui inuyasha:Suunga(parca asa se chema) si in al patrulea e cu cei 4 zei ai razboiului. Le gasesti pe http://desene-animate.rascuplans.ro/tag/inuyasha-cartoons/. Sper sa-ti placa la fel de mult cum mi-au placut si mie! in legatura cu personajele preferate: Bankotsu(din Banda Celor 7), Inuyasha, Kagome, Koga, Sesshomaru, Ginta si Hakkaku(ajutoarele lui Koga) si de mama lui Sesshomaru(apare intr-un episod in care Rin moare, dar isi revine cu ajutorul lu Sesshomaru care o invie cu Tenseiga ♥ ) Stiu acest anime in detaliu, iti pot spune tot ce vrei despre el, deci daca mai ai nelamuriri, intreaba-ma;)

| Qphantom a răspuns:

Hihi, sunt 4 filme:
Primul film, InuYasha the Movie: Affections Touching Across Time
al doilea film, InuYasha the Movie: The Castle Beyond the Looking Glass.
Al treilea film, InuYasha the Movie: Swords of an Honorable Ruler.
Al patrulea film, InuYasha the Movie: Fire on the Mystic Island
Stiu ca n-ai intrebat, dar as vrea sa mentionez si de un ova, pana acum n-am vazut sub-ul in romana, totusi. u-u
Hmm...luand in considerare data postarii tale cred ca nu mai are rost sa spun unde anume le poti viziona._.
Personajul meu preferat a fost...*sunet de tobe* Kagomeee! Banzai! Banzai!
Iar urmatorul pe lista este Inuyasha! ^-^ Cei doi imi amintesc oarecum de Natsu si Lucy din Fairy Tail(Iti sugerez sa te uiti daca nu l-ai urmarit pana acum, dar crede-ma iti va lua ceva).
Oki, deci Shippo mi s-a parut un demon, mai bine zis prieten loial, care adesea si-o cere de la Inuyasha. XP
Kirara e o fiinta adorabil si loiala de asemenea, m-a impresionat in cel de-al doilea film, mi-au dat si lacrimile...
Miroku e un baiat inteligent si dragut, dar...e pervers! Henttttai! _.
Sango, nici nu m-as fi gandit ca ea va calatori cu ei, dar asta nu inseamna ca nu o plac sau ceva.Sango e un personaj remarcabil si ea si-a facut loc in inima mea, ca restul personajelor pe care chiar le iubesc.
De Myoga nu voi zice absolut nimic. Gomen~ ^^"
Sesshomaru este asa zisul personaj cu acea "aura de mister", imi place acest personaj deoarece este indiferent...si frumos fata de alti demoni pe care-i stiu._.
Kikyo...Oh Kikyo daca vezi asta, te rog nu indrepta sageata sacra catre je! Urasc acest personaj, il urasc fara indoiala! E, nu stiu... oarecum malefica, oarecum buna.Pare ca ea chiar o uraste pe Kagome, iar faptul ca-l poate iubi pe Inuyasha ma deranjeaza atat de mult.In filmul 1 a vorbit mai mult de cat mi-as fi dorit. Ceea ce ma mai deranjeaza este personalitatea sa monotona, Kagome este mult mai draguta si distractiva.; 3
Dupa ce am terminat aceasta serie am cazut (oarecum) intr-o mica depresie, simteam nevoia sa uit, sa vreau sa vad alt anime, dar cand ma gandeam la Inuyasha simteam ca niciunul nu-mi era pe plac.Ma voi mai uita la acest anime, ori de cate ori voi simti nevoia.;^;
Ei bine, i'm happy because i watch it, not sad because it ends. -Qphantom 2015
Oricum, Inuyasha si-a pastrat locul in mintea si sufletul meu.Sunt recunoscatoare ca am avut posibilitatea sa vad acest anime epic!
~Pace~

| Danyela12345 a răspuns:

Poti vede pe desenele-copilariei.net
Poi mie imi place de Kikyo,Inuyasha, Sesshomaru si Sango cel mai mult. Kagome nu-mi prea place, e cam enervanta