| ρЯíи¢ėšš a întrebat:

Cate parti are filmul Twilight?

Răspuns Câştigător
| georgi1897 a răspuns:

Carti:4
filme aparute:2 si din cate am auzit ar vrea sa scoata tot 4 filme pe baza cartilorbig grin
Saga "Amurg/ Twilight" va cuprinde cinci filme, dintre care trei au fost deja confirmate de producatorul Summit Entertainment, a declarat actorul Boo Boo Stewart, care va face parte din distributie
incepand cu episodul "Eclipse", al treilea din serie, informeaza accesshollywood.com.

"Vor mai urma trei filme", a anuntat actorul Boo Boo Stewart intr-un interviu. Urmatoarele doua episoade se vor intitula "Eclipse", respectiv "Breaking Dawn".

Boo Boo Stewart va interpreta personajul Seth Clearwater in episoadele 3 - 5 ale seriei "Amurg/ Twilight", franciza bazata pe romanele scriitoarei Stephenie Meyer, relateaza Mediafax.

Deocamdata Summit Entertainment a confirmat doar productia primelor trei episoade - "Twilight", care a fost deja lansat, "New Moon", care va fi lansat pe 20 noiembrie, si "Eclipse".

A patra carte care incheie ciclul seriei semnate de Stephenie Meyer se numeste "Breaking Dawn". Inca nu se stie daca va urma o a cincea carte, cu un nou fir narativ, sau daca se va urma tiparul francizei "Harry Potter" si ultima carte va fi transformata in doua filme.

Boo Boo Stewart va debuta in seria "Amurg/ Twilight" cu filmul "Eclipse", al treilea din serie, care va fi lansat in cinematografe in mai 2010.

Seria "Amurg/ Twilight", destinata adolescentilor, prezinta povestea de dragoste dintre un vampir si o muritoare.

Un adevarat fenomen in Statele Unite, filmul "Amurg/ Twilight" a inregistrat incasari de peste 70, 5 milioane de dolari in primele trei zile de la lansarea in cinematografele nord-americane. Cu peste 30 de milioane de dolari incasati doar in ziua premierei, productia Summit Entertainment s-a clasat pe locul al treilea in topul vanzarilor online de bilete, imediat dupa "Star Wars: Razbunarea Sith" si "Cavalerul Negru/ The Dark Knight".

Summit Entertainment a dorit ca fiecare roman sa fie adaptat de cate un regizor diferit si i-a incredintat lui Chris Weitz, realizatorul comediei "Placinta americana" (1999), regia celui de-al doilea film, "Twilight - New Moon".

Al treilea film al seriei, intitulat "Eclipse", va fi regizat de David Slade, un cineast specializat in filme horror.

Imi dai funtita?

24 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Sunt 2 parti daca e vorba de filme dar carti sunt 5 din cate stiu eu.

| Mara a răspuns:

Filmul twilight are o singura partestraight face
api new moon, urmatorul film, al doilea
eclipsa esti al treilea film care urmeaza sa apara pe piata
si ultimul, al 4-lea, esti zori de zi, la care abia au inceput filmarile

sper ca te-am ajutathappy

| Nimic special a răspuns:

Sunt 2 parti si cu cea care apare in iunie sunt 3/.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna,
Deocamdata doua :Twilight si New Moon.
Vor mai aparea in 2011 si 2012 si celelalte doua filme - Eclipse si Breaking Dawn.
Enjoy big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cate am auzit, 4 parti, dar e super filmu', iar Edward e un scump.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

4 parti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna,
Doua parti:
1. Amurg
2. Luna noua
Numai bine, o dimineata linistita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"yolla a răspuns:
Filmul twilight are in total 4 parti, dar docamdata au fost filmate doar doua Amurg si Luna Noua. Acum se filmeaza cea dea 4 parte Eclipsa, iar ultima parte se numeste Zori de Zi " ai zis ca s-au filmat 2 parti: amurg si new moon si de cand vine 4 dupa 2 (ai zis ca va veni si a 4-a parte "eclipse". de fapt acum au aparut 3 parti: amurg, new moon si eclipse.
filmul se va termina cand veti vedea ca bella va fi transformata in vampir, se va casatori cu eward si vor face impreuna o fetita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.Amurg
2.Luna Noua
3.Eclipsa
4. Zori de Zi

daca e ceva ma cautati pe id myss_vyvyana
v-am pupat
si cand se baga pe site Zori de zi ma anunati si pe mine
plz

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1 amurg 2 luna noua 3 eclipsa si a 4 am auzit ceva de amurg nu stiu dar au aprut toate cartile app st 4 parti...:p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Au aparut 3 parti acestea sunt "Amurg/ Twilight" luna noua si eclipsa al partulea se numeste zor de zi si va aparea in 2011

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

4 parti are

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca 3

| Aia cu cap mare a răspuns:

Poi ii tarebig grin
Cel putin mie imi placewinking

| Aia cu cap mare a răspuns:

Doua din cate stiu eu.
scuze ca prima data nu am citit intrebarealaughing

| Elena_1106 a răspuns:

In primul rand filmul nu are patru parti ci sunt patru filme
in al doilea rand cartea a cicea inca nu a aparut
in al treilea rand twilight este si colectia si carte deci trebuie sa specifici ca nu suntem ghicitori

acum va rog sa ma scuzati dar am altceva de facaut va las pe toti sa va faceti aluzii gresite bye

| Girl1234566547 a răspuns:

Am citit si eu cele 4 carti ale seriei Twilight saga:X singurele carti pe care le-am citit cu atata dragostelaughing... pup

| Ady_4009 a răspuns:

Are :amurgul luna noua amurgul si mai este una happy in volumul de carti sunt 4-5tongue

| vallery a răspuns:

"The Twilight Saga" - asa se numeste seria de filme. Pana acum au aparut 2 filme : "Twilight" (Amurg) si "New Moon"(Luna Noua). S-a mai filmat si "Eclipse"(Eclipsa) si va avea premiera pe 30. 06. 2010. Pentru ultima carte din serie "Breaking Dawn" (Zori de zi) inca nu s-a luat nici o decizie daca si cum se va ecraniza.

| Pampam a răspuns:

Pana acum sunt aparute 2 parti ale filmului : "Amurg" si "Luna noua"!
Insa eu am seria de carti si este formata din 4 volume. Banuiesc ca vor continua, iar urmatoarea parte este "Eclipsa"! Cartile sunt absolut fabuloase! Vi le recomand! Eu am ajuns la volumul 2, dar te duce la sentiment, te fac sa crezi ca esti acolo! O zi buna!

| kikilutza1995 a răspuns:

Din 4 parti
1amurg
2luna noua
3eclipse
4breaking dawn

| ana_5709 a răspuns:

4

| yolla a răspuns:

Filmul twilight are in total 4 parti, dar docamdata au fost filmate doar doua Amurg si Luna Noua. Acum se filmeaza cea dea 4 parte Eclipsa, iar ultima parte se numeste Zori de Zi happy

| Theo_1824 a răspuns:

Hei salut... Twilight are 4 filme nu parti : Amurg, New Moon, Eclipse and Breaking Dawn

Iar carti : Amurg, New Moon, Zori de Zi, Eclipse, Breaking Dawn and Midnight Sun happy

Întrebări similare