anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Câte serii are filmul twilight?
Eu am văzut New moon și am auzit că ar mai fi una, Eclipse, dar care dintre ele este prima?
Mulțumesc!

11 răspunsuri:
| CяﻵsŁﻵηε a răspuns:

Sunt 4 sau 5 : prima este Twilight (Amurg). New moon (Luna noua), Eclipse (Eklipsa), si Breacking down:p

| Onutzyk a răspuns:

Sunt 4 serii : Twilight [Amurg], New Moon [Luna Noua], Eclipse [Eclipsa], Breaking Dawn [ Zori de zi]. Pana acum au fost ecranizate primele 3, Zori de zi urmand sa fie impartita in 2, prima fiind lansata pe 11 noiembrie 2011, iar a doua pe 18 noiembrie 2012.

Sper ca te-am putut ajuta. fundita?

| IrinaAndreea a răspuns:

Sunt 4 carti, dar vor fi facute 5 filme, din cauza marimii ultimului volum:

1.Twilight - Amurg
2.New Moon - Luna noua
3.Eclipse - Eclipsa
4.Breaking Dawn 1 - Zori de zi
5. Breaking Dawn 2

| zuzu a răspuns:

Are 4 seriibig grin
twillight
new moon si
beaking downlove struckbig grin
le-am scris in ordinehee hee

| RALce a răspuns:

Pai au aparut: 1.Twailight(amurg) 2.New moon(luna noua) 3.Eclipse(eclipsa) iar pe 18 noiembrie 2011 va aparea 4.Brecking down(zori de zi) care va fi formata din 2 parti... cea de la numarul 4. si numarul 5. Midningh sun(ultimul rasarit de soare) in care Bella va nastewinking

| Alee_6805 a răspuns:

Amurg, luna noua si eclipsa si la anul va aparea zori de zi

| G a răspuns:

Sunt 4 filme in seria twilight. twilight (amurg), new moon (luna noua), eclipse (eclipsa) si breaking dawn (zori dei zi).

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Twilight

| KrisTheTiger a răspuns:

Buna! De fapt nici unul dintre filmele vazute de tine nu este priul. Primul este Twilight(Amurg) al IIlea este New Moon al IIIlea este Eclips si al IVlea este Breaking Down care se va face in 2 filme.

| dragos13_8465 a răspuns:

New moon e prima

| SharonSpitz a răspuns:

Twilight dar mai e o carte midnight sun