Se gata la 2 sau mai fac?
oricum sunt foarte scurte
3 sezoane, dintre care unul va aparea in curand.
Sursa: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_The_Walking_Dead_episodes - sectiunea "Series overview"
Mersi
Npc, sunt aici sa ajut .
Sezonul 3 va incepe din octombrie,dp unii chiar mai tz adica dec,acum trebuie sa asteptam, si eu sunt o mare fana the walking dead... love all!
P.S din mai vor incepe filmarile la sez 3, am inteles ca cu cat se incepe sez 3 mai tz, fanii vor fii si mai numerosi si sponsori multi, strategie de marketing.
Macar de n-ar fi asa scurte sezoanele ...e mortal serialul :X!
Al 3-ilea sezon este inceput, dar in total sunt 8 sezoane, pentru ca cartea are 8 serii si serialul va avea 8 sezoane dar din anul acesta 2013, va aparea in carte sezonul 9. Deci serialul nu prea are sfarsit
Bine bine si al patrulea cand incepe k st fffff curios ce se intampla cu Merle si Daryl
Sezonul patru nu incepe acum, va incepe in toamna anului acesta, deocamdata suntem la Sezonul 3 Episodul 8, din 10 februarie seria va continua si va avea 16 episoade
Ii bun daca nu are sfarsit)...sa tot faca
Supeeeeer...the walking dead ROCKSSS!
Robert Kirkman si echipa lui lucreaza, non-stop, sa stii ca Serialul The Walking Dead nu prea o sa aiba un sfarsit.O sa tot fie sezoane pentru ca Robert Kirkman lucreaza la noi scenarii pentru a face episoade noi, ma refer CAND VA INCEPE SEZONUL 9, pana atunci o sa se intample foarte multe lucruri.
Se pare ca Tanar si nelinistit si-a gasit concurent)
Cam da, de abia astept sa vad ce o sa fie cand o sa ajungem la sezonul 20
Pfoai nu mai am rabdari....de un singur lucru mi frica si nu vreau sa zic ca am gura spurcata si poate se intampla
Pe 10 februarie cand o sa continuie sezonul 3, o sa fie cea mai fericita zi din viata mea
)))...numa bine gat si eu sesiunea atunci
Ba sa mor eu ce mortal o fost episodu 13 din sezonul 3 adica episodul care a aparut duminica asta, mama l-ai vazut? Rick si Guvernatoru o fost fata in fata.
anonim_4396 întreabă:
LordofCheese întreabă: