| AnnePlatt a întrebat:

Cate sezoane credeti ca o sa aiba The Vampire Diaries? (TVD)
PS:Cum credeti ca se va sfarsi acest serial?
Funda cel mai bun raspuns:*

8 răspunsuri:
| mariacris98 a răspuns:

Am auzit ca actorii au semnat un contract de 6 ani. Sper ca la sfarsit Elena sa ramana cu Damon, dar cred ca va ramane cu Stefan.

| βσσblėėŝ a răspuns:

Heii! pai din cate am auzit o sa aiba 6 sezoane.[sper:d]
Si nu stiu cum se termina, probabil Elena va deveni vampir[axact ca in cartethinking]

| SiminaSalvadore a răspuns:

Buna, si ei sunt un fan TVD, si am luat revistele Bravo, cu seria de carti, si era un articol care scria ca cei 3 aictori principali au contract pentru 6 sezoane.
Eu sper sa se termine asa :Klause indragostit de Caroline, Stefan cu o fata vampir, Elena vampir, si Damon cu Elena impreuna!

| marui08 a răspuns:

Nu se stie cate sezoane o sa aiba.Eu sper sa aiba cat mai multe. Este un serial super! Sincer nu stiu ce final o sa aiba, dar sper sa ma impresioneze. Sper totusi ca Stefan sa ramana cu Elena desi inainte il preferam pe Damon acum am observat conexiunea dintre Elena si Stefan si faptul ca Cei doi, Stefan si Damon chiar o iubesc si nu vror sa se raneasca intre ei.

| Katherine3003 a răspuns:

Eu cred ca va avea 4 sezoane. sper ca Elena se va intoarce la Stefan. in imaginatia mea va fi o lupta definitorie care va arata cine e cel care se potriveste cel mai mult cu Elena { care devine vampir }. deci cel care va pierde { Damon } va ramane impreuna cu Katherine.

| ionasc a răspuns:

Sper sa aiba cat mai multe sezoane. eu cred ca elena va fi transformata in vampir si va ramane cu stefan.chiar daca il prefer pe damon.

| ONElena11 a răspuns:

Am auzit ca contractul e semnat pe 6 ani, deci cred ca va avea 6 sezoane. Si cred ca la sfarsit Elena va ramane cu Sefan! big grin :X Oricum sezonul 4 a fost confirmat.

| Nistoroiu_Narcisa_1991 a răspuns:

Se spune ca serialul v-a avea 6 sezoane (eu sper sa aiba cat mai multe) sincer eu 1 cred ca Elena v-a ramane cu damon, deoarece cu totsii observam ca intre stefan si katherin exista o conexiune (

Întrebări similare