| Mαяуßăăღ a întrebat:

Caut niste filme drama romantic dragoste, care sa se termine cu lacrimi. cum ar fi " now is good " la care chiar am plans calumea laughing Multumesc anticipat :*

14 răspunsuri:
| faramatania a răspuns:

Sweet November (gen Now Is Good)
Keith
Cruel Intentions

| Mαяуßăăღ explică (pentru faramatania):

Le-am vazut pe primele 2. si chiar mi-a placut enorm sweet november love struck.

| faramatania a răspuns (pentru Mαяуßăăღ):

Da,dar mai bun, mai impresionant Now Is Good care poate fi considerart un blockbuster, nu neapărat definit de artă, de distribuție, ci pur și simplu definit prin starea emoțională ce ți- o induce.

| inconscient a răspuns:

Intalnire cu Joe Black
A walk to remeber
The notebook

| Mαяуßăăღ explică (pentru inconscient):

Pe ultimele 2 le-am vazut. si doar la a walk to remember ce mi-a mai venit sa plang. :-s

| inconscient a răspuns (pentru Mαяуßăăღ):

Deci sa inteleg ca Intalnire cu Joe Black n-ai vazut? Daca nu, uita-te ca e super! eu am plans...e cu Brad Pitt.winking

| tanya136 a răspuns (pentru Mαяуßăăღ):

Nu stiu de altii, dar eu nu plang la multe filme, dar "Titanic" chiar am plans! Dar cum ai spus si tu, depinde de fiecare. happy.Imi pare rau ca nu ti-am fost de ajutor, dar daca aflu ceva iti spun!

| Nanami利 a răspuns:

Tres metros sobre el cielo.
Filmul continua si cu partea a doua, tengo ganas de ti, dar prima parte e cea trista.

| هوراس a răspuns:

Titanic happy

| Mαяуßăăღ explică (pentru هوراس):

Si cel mai nepasionat de filme tot a vazut titanic macar odata. :-s Deci sa-l scoatem din discutie laughing

| tanya136 a răspuns:

Singurul film la care am plans a fost "Titanic".

| Mαяуßăăღ explică (pentru tanya136):

Nu prea sunt genul care sa palnga la filme. N-am plans la titanic. Dar la Now is good, sau A dog story. chiar am plans in hohote. acu depinde de fiecare puppy dog eyes

| QueenEllie100 a răspuns:

Pasarea spin, care chiar vreau sa vad filmul.Am auzit ca este o poveste de dragoste interzisa.

| inconscient a răspuns (pentru QueenEllie100):

E superb! L-am vazut si e superb!