| LisaJulie a întrebat:

Caut un film cu un băiat care se tot întoarce in timp sa repare relația cu iubita lui aveți idee cum se cheamă?

6 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Cam vaga descrierea, mai spune ceva detalii.Asa is cateva filme gen : Edge of Tomorrow, About Time, The Time Traveler's wife si care or mai fi.

Unia or sa zica ca ala Edge nu-i despre iubita lui desi chiar asa este la un mom dat.

Daca luam doaor ce ai intrebat tu, sa repare relatia, ar suna About Time, in care o familie, sau ceva indivizi din familie au aceasdta abilitate dea se intoarce in timp si sa schimbe una alta. Tipul se intoarce si face schimbari sa imbunatateasca realtia lui cu iubita, cel putin asa imi amintesc.

Filmu asta vrea sa arate ca bla bla vraja marii traieste clipa, nu incerca sa schimbi chestii, nu incerca sa repari ce deja ai facut, incearca sa nu mai faci greseli, sa nu minti si viata poate sa fie frumoasa.
Asta cred eu ca ar fi mesaju.Acu daca o fi filmul asta.

El de fapt se foloseste de darul asta dea se intoarce in trecut, si schimba ce facea el gresit, ori daca voia sa faca ceva si nu era bine, asa afla ce voia iubita lui, si mergea iar si schimba, deci facea chestii ilegale sa le zicem asa, minciuni si chestii genul asta.

E un film bunisor, merge asa daca esti cu iubi si nu aveti ce face laughing

| Furnicuta000 a răspuns:

E un film foarte frumos pe Netflix, se numeste About time si este despre subiectul asta. Nu stiu daca pe asta il cautai dar eu am plans la el.
Si mai e un miniserial in limba catalana despre un barbat care se intoarce in timp sa isi salveze sotia, nu mai stiu cum se numeste

| ioana748 a răspuns:

Somewhere in time?

| liviaArianna a răspuns:

sad ce trist

| VoidEternal a răspuns (pentru liviaArianna):

Trist e când nu te poți întoarce în timp.

| ReddY25 a răspuns (pentru VoidEternal):

Din păcate, da