| AndRewGK a întrebat:

Caut un film de ceva zile care l-am vazut in trecut, in jur de 4-5 ani, dar nu imi amintesc nici numele, nici actorii.Stiu doar ca este vorba despre un criminal care ascunde o fata, iar niste detectivi trebuie sa o gaseasca.Criminalul nu vrea sa le zica nimic asa ca detectivii folosesc nu stiu ce aparat, il sedeaza si ii patrund in vis unde incearca sa dea de urma fetei. Daca aveti vreo idee, va rog sa postati.

Răspuns Câştigător
| мαria a răspuns:

Cumva The Cell?

| AndRewGK explică (pentru мαria):

Nu am cum sa iti multumesc, eram disperat sa gasesc filmu asta! Iti mega ultra cel mai tare multumesc!

| мαria a răspuns (pentru AndRewGK):

Nu ai pentru ce, imi pare bine ca te-am putut ajuta!

4 răspunsuri:
| Andreea304 a răspuns:

Sunt mai multe filme de genul asta! Cum vrei sa-l identific eu pe cel pe care l-ai vazut tu?!

| AndRewGK explică (pentru Andreea304):

1.Te inseli, este unul singur, si anume filmul care il caut eu.Mi-am mai amintit niste faze mai horror din film, era o faza cand unaia dintre detectivi ii scoate intestinele pe o spirala, alta faza e una cand ii intra in visul "final" si vede o camera cu o fantoma care se plimba prin apa. Eu am luat lista imdb de filme thriller/mister/horror la rand in speranta ca il voi gasi.Mersi oricum ca te-ai obosit sa treci pe la intrebarea mea.
2. Daca tot ai mai multe filme in minte, nu le postezi?batting eyelashes