| Lotuzada a întrebat:

Caut un film vechi in care un violator este condamnat la moarte pentru uciderea unei fete, executia esueaza parca de doua ori timp in care condamnatul regreta fapta iar mama fetei ucise, dupa multa suferinta, il iarta ca sa poata depasi tragedia ei, motiv pentru care ulterior se poate finaliza executia pe scaunul electric, ucigasul acceptandu-si pedeapsa... stie cineva titlul filmului? multumesc!

8 răspunsuri:
| mODIN a răspuns:

Imi aduce aminte despre "The Lazarus Project". Asta e cumva?

| UnchiulRamiz a răspuns:

The Green mile?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Secret in their Eyes (2015) cu Julia Roberts
sau originalul: El secreto de sus ojos (2009, Argentina), mult, mult mai bun decat remake-ul american.

| Ryumex a răspuns:

Hopa au venit cinefili...

| Lotuzada explică (pentru mODIN):

... nu, nu este acesta filmul pe care il caut, dar oricum multumesc pentru raspunsul din care am aflat despre un film pe care nu l-am vazut si pare fain, o zi minunata!

| Lotuzada explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

... am primit cateva raspunsuri dar tot nu am aflat titlul filmului pe care il caut, nici in aceasta sugestie nu este insa, oricum, multumesc pentru ca am aflat de un film pe care nu l-am vazut si cred ca o sa-mi placa, o zi minunata!

| Lotuzada explică (pentru UnchiulRamiz):

... nu, nu este acesta filmul pe care il caut, dar oricum multumesc pentru raspuns, nici,, the green mile,, nu l-am vazut si pare fain, o zi minunata!

| Lotuzada explică (pentru Ryumex):

... hopa, cineva constata happy