Dylan O`Brien sau Zac Efron sunt actuala mea obsesie in materie de actori masculini si nu i-as refuza daca mi-ar ceda locul
Buna
Rusell Crowe/Liam Neeson/Daniel Greig/ Kurt Russell...
Unul din cei patru magnifici.
O zi buna
Da, poate un remake pentru "Patul conjugal" :D
Eu nu ma prea omor dupa actrite. M-am gandit mult ce personaj de film as vrea alaturi (pe baza personalitatii si a aspectului) daca as fi singur si toate celelalte conditii ar fi indeplinite (varsta adecvata etc.). Nu am reusit sa ma gandesc decat la doua: Audrey Hepburn in "Roman Holiday" si Mira Sorvino in "The Last Templar".
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Last_Templar_(miniseries)
Al doilea a fost facut pentru piata canadiana asa ca se poate sa nu aveti ocazia sa il vedeti in Romania.
Cu asta ma dau de gol ca imi plac femeile inteligente si cu personalitate puternica :)
O noapte buna si tie :)
În primul rând, nu aș accepta ca cineva să își cedeze locul său în metrou pentru mine.
În al doilea rând, nu merg cu metroul, nici măcar nu avem așa ceva în orașul nostru.
Daca mi-ar ceda locul Jean Claude Vandamme as fi cel mai implinit om in acel moment.
Channing Tatum/Jamie Dornan( pentru care am facut o obsesie de la fifty shades)/Ian Somerhalder
MI-as dori sa faca asta orice om. Daca s-ar putea sa fim toti respectuosi mai bine.
Sincer? : Mark Wahlberg / Jason Statham, 2 dintre cei mai buni actori de filme de la Hollywood
marian_traicu întreabă: