| Adrian1457355 a întrebat:

Ce anime faine imi recomandati?

Răspuns Câştigător
| HandaSei a răspuns:

Uite aici o listă cu niște anime-uri foarte bune, care mie unul cel puțin mi-au plăcut enorm! ^.^ / Genurile diferă extrem de mult!

- Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin
- No Game No Life
- Kiseijuu: Sei no Kakuritsu
- Shigatsu wa Kimi no Uso
- Baccano!
- Trigun
- Shinsekai yori
- Seriile Fate, cele două sezoane din "Fate/Zero" și urmate de încă două sezoane din "Fate/stay night: Unlimited Blade Works".
- Durarara!
- Sakurasou no Pet na Kanojo
- Nanatsu no Taizai
- Akatsuki no Yona
- One Punch Man
- Boku dake ga Inai Machi
- Samurai Champloo
- Great Teacher Onizuka
- Hunter x Hunter (2011)

3 răspunsuri:
| OX_Razvan_2002 a răspuns:

Ti-aș recomanda "Fairy Tail".
Un anime serial foarte interesant.
Acest anime a luat nota 8, 2 de la IMDb care este o bază de date pe internet, cu informații despre filme, cineaști și jocuri video, cu pagini detaliate și structurate despre fiecare.

| HandaSei a răspuns (pentru OX_Razvan_2002):

Să știi că atunci când vine vorba de anime-uri IMDB nu este locul potrivit să te uiți pentru note, recenzii, sau detalii despre echipa de producție, actori vocali etc, anime-urile au un site profilat doar pe acest gen care se numește MAL ( https://myanimelist.net ), site-ul este la momentul actual situat pe locul 485 în lume ca popularitate și având un raport de aproximat 2 milioane de utilizatori unici zilnic și o medie de 9.5 milioane de pagini afișate zilnic. Spre exemplu Fairy tail pe IMDB are nota 8.2 acumulată de la 13549 de utilizatori în timp ce pe MAL are nota 8.16 acumulată de la nu mai puțin de 355925 de utilizatori... rolling on the floor / Notele nu diferă aproape de loc în acest caz, dar ideea e că trebuie să te uiți în comunitățile mai folosite din segmentul de anime pentru ați face o idee ceva mai solidă asupra unui titlu de care ești interesat! IMDB este în special profilat pe Filme/Seriale și prin urmare nu ai să vezi prea mulți pe acolo care să se uite și la anime! happy Cât despre Fairy Tail ce pot să zic, eu unul chiar nu l-aș recomanda neapărat, într-adevăr este un anime decent care te ține în suspans, are personaje interesante etc, dar în același timp este și puțin exagerat, ba chiar dus la extrem pe alocuri, iar filerele alea te cam omoară cu zile sincer... rolling on the floor Notă personală 6.5!

| SebyHorvath a răspuns:

Eu iti recomand papagali, hamster...

Întrebări similare