Din cele enumerate de tine prefer One Piece. Ar mai fi Death Note un anime super, Spice and Wolf, Code Geass, Ouran Highschool Host Club etc.
Bleach, fairy tail, Dragon ball(dar prefer dbZ) si One piece. Naruto nu-mi place deloc
Bleach,Naruto,Naruto Shippuuden,One Piece, Fairy Tail, Dragon Ball fiecare are o poveste unica de aceea este o placere sa le vezi TOATE
Sincer prefer Fairy Tail din toata lista. Chiar daca nu a fost difuzat la TV il poti gasi pe net si e foarte tare dupa mine. Si OVA-urile sunt amuzante nici nu pot sa le selectez. Totusi la anime-ul acesta imi place relatia dintre toti membrii Fairy Tail, de LLuvia(Juvia), Gajeel, Jellal(Gerard), Lucy, Happy, Erza,..., si de fapt de toti pentru ca autorul are un stil remarcabil sa-si creeze personajele. Chiar si de Faust imi place^^
Naruto, ei bine are o poveste interesanta si personaje atractive(doar e shonen) totusi romanii sunt innebuniti dupa SakuSasu si exagereaza oarecum adica in afara ca ar fi clasica poveste "inger-demon" pe care Eminescu a abordat-o nu prea vad mare chestie la ei dar ma rog^^
App. acum te iau la intrebari Deci, tie care-ti plac?
Cred ca Naruto,mi-a placut foarte mult acel desen animat, desigur, atunci cand se difuza.
In ordine: One Piece - Naruto/Naruto shippuden - Bleach.
La db nu m-am uitat iar la fairy tail am vazut prea putin ca sa iti spun. >
Salut!
Din lista de mai sus imi place Naruto Shippuden.
Alte anime-uri care imi mai plac sunt Kaleido Star, Nana, Paradise Kiss
Naruto, Naruto Shippuuden si ar mai fi Death Note aproape la fel de tare ca Naruto...si am uitat ar mai fi Bleach
ANONYMBOSS293 întreabă: