Nana
kimi ni todoke
bokura ga ita
paradise kiss
chobits
gravitation
full metal panic-fumoffu
inuyasha
lovely complex
kaleido star
kaicho wa maid sama
love hina
the wall flower
peach girl
ouran koukou host club
toradora
unele le poti viziona pe wwwanimekage.ro
Lets see... Ouran High School Host Club, Paradise Kiss, Kampfer, Shugo Chara, Fruits Basket, InuYasha, Full Moon wo Sagashite, Itazura na Kiss, Kaze no Stigma, Kaicou wa Maid-sama!, Special A, Tokyo Mew Mew, Kimikiss Pure Ruge, DN Angel, Clannad, Ano Hana, Ano Natsu de Matteru, Rosario Vampire, Vampire Knight, Toradora, Peach Girl, Lovely Complex... cam astea. Merita vazute! ♥.
Inuyasha
paradise kiss
yuyu hacusho
vampire knight
vampire knight guilty
uraboku
death note:d
Clannad, Vampire knight, chiar daca e mai mult cu vampiri se axeaza pe povestea de dragoste dintre Yuuki-Zero si Yuuki-Kaname, Nana, Dance in the Vampire Bund, Fruit Basket, care din punctul meu de vedere se termina cam intr-un picor si... cam atat imi amintesc mai cauta pe kage http://anime.kage.ro/
Nana, Clannad, Full Metal Panic, Toradora, Kimi Ni todoke, ano natsu de matteru... Nu mai stiu :-s
Mie mi-a placut: Love Hina, Midori no Hibi, Paradise Kiss, Inuyasha, NANA, Full Metal Panic si Fruits Basket
Clannad, ano natsu de matteru kimi ni todoke, onegai teacher, onegai twins, full metal panic, asobi ni iku eu, school days( are un final suuuuuper, hihihi, cei care l-au urmarit stiu despre ce este vorba ), Ai Yori Aoshi, Air, Aishiteruze Baby, Amagami SS, Bakuman, Dance in the Vampire Bund, Usagi Drop... etc. cam astea-s ce-mi vin pe moment in minte.