Uite aici niste anime-uri asemanatoare cu cele enumerate de tine :
1. Zetsuen no tempest (Foarte grozav are si mister si actiune si o poveste mica de dragoste dupa mine e un anime grozav tinde un pic a merge catre kuroshitsuji)
2.Pandora hearts ( e genial animeul nu iti dau descriere ca dupa nu o sa mai fie interesant daca o sa te uiti la el )
3. 07-Ghost(Animeul se bazeaza mai mult pe actiune si pe un baiat care avea o putere care era data de un ochi ciudat care era inautrul sau si el se inscrie la academia de politie si dupa ce afla ce putere are baiatul il inchid.Prietenul sau il ajuta sa scape si acesta se refugiaza intr-o catedrala iar oamenii de acolo il ajuta sa lupte cu armata aceea pentru a nu-i fura puterea care era foarte periculoasa)
4. Darker Than Black ( e super animeul mi-a placut la fel de mult ca si kuroshitsuji este la fel de bun oricum la descriere iti recomand mai degraba un amv o sa intelegi mai mult;) http://www.youtube.com/watch?v=Sesub-y3DtA )
5.Hiiro no kakera( e mai mult un anime de dragoste si istoric are cateva lupte destul de interesante )
6.Phantom -Requiem for the Phantom (seamana foarte mult cu Darker Than Black e c-a la fel de multa actiune dar povestea se bazeaza pe altceva oricum uite un amv : http://www.youtube.com/watch?v=J6944kr08eQ )
7. Uraboku ( are o poveste destul de incalcita dar e cam plictisitor dar tot ceva spre istoric e :) )
8.Hakuoki( e un anime istoric care are putina romanta dar chiar putin nu e un sart deca la ultimul sezon :( si actiunea incepe sa te plictiseasca la inceput upa mine merita sa vezi primul sezon are opoveste cat de cat interesanta )
9.The unlimited hyoubu kyousuke ( e bunicel animeul mi-a placut si grafica si e buna si poveste pe parcurs sunt aratate lucruri din copilaria personajelor, anime-ul are si lupte si cam tot ce vrei )
10.Death note ( e unu dintre cele mai bune anime-uri chiar daca grafica nu e perfecta, modul in care se desfasoara actiunea este de neimaginat, e plin de mister )
11. Spiral ( este plin de mister, ar multe cazuri cu un pusti foarte destept care rezolva cazuri pe care nici politia nu este in stare, dar acesta traieste in umbra fratelui sau mai mare care era foarte inteligent dar disparuse, baiatului reprosandui-se intotdeauna ca nu se comapara cu fratele sau )
12.Shinrei Tantei Yakumo ( este vorba despre un baiat care avea un oci rosu si cu acesta putea vedea spiritele oamenilor care nu trecusera pe lumea de dincolo.Acesta suferise mult datorita faptului ca era diferit de ceilalti.Intr-o zi intalneste o fata care i spune ca ochiul sau arata superb.Acesta treptat prinde sentimente fata de ea si vrea sa o protejeze.Anime-ul nu are prea multa romanta.)
Daca mai vrei animeu-ri poti sa imi trimiti un mesaj. Sper sa iti placa ce ti-am recomandat si scuze pentru greseli si pentru cat am scris m-a cam luat valul :))
anonim_4396 întreabă: