Uite o lista cu animeuri pe care le-am vazut si, ti le recomand...
le poti vedea pe http://anime.kage.ro/animelist.php
Baa to Test to Shoukanjuu
Bleach
Clannad
Claymore
Code Geass
Death Note
DN Angel
Dragonball Kai
Ergo Proxy
Fruits Basket
Full Metal Alchemist
Full Metal Panic
Full Metal Panic? Fumoffu
Full Metal Panic! The Second Raid
Gravitation
Hellsing
Inukami!
Kuroshitsuji
Kuroshitsuji II
Naruto
Naruto Shippuden
One Piece
Saikano
Shakugan no Shana
Shakugan no Shana 2
Shiki
Sora no Otoshimono
Sora no Otoshimono Forte
Soul Eater
The World God Only Knows
Tonagura
Uraboku
Muuuuuuuulte. Iti recomand mai mule anime-uri de toate genurile. In afara de cele enumerate de tine mai sunt: Death Note; Soul Eater; Kilari, Romeo si Julieta, Kaleido Star, Honey and Clover, Yu Yu Hakusho, Lovely Complex, Full Metall Alchimist, Detectiv Conan, Inuyasha, Naruto Shippuden, Hellsing, Nodame Cantabile, Contele de Monte Cristo, Povesti cu fantome...
Ce Doamne, nimeni nu recomanda Fairy Tail . Ei, o fac eu.Are aventura, comedie, fantasy, ceva actiune, si dramatism.Se aseamana cu Naruto ori Dragon Ball la genuri .
Apoi: Sona no Otoshimono(si Forte), Kuroshitsuji, Inuyasha, Death Note, Beelzebub, Eureka Seven, Vampire Knight, Hellsing, Jigoku Shoujo, Pokemon, Digimon (Frontier si Tamers mi-au placut cel mai mult), Nana, Strawberry Panic(daca-ti place yuri -girlxgirl-) sau Gravitation (daca iti place yaoi -boyxboy-), Soul Eater, One Piece, D.Gray-Man,Samurai Champloo, Paradise Kiss, Baka to Test to Shoukanju, Bakuman, etc.Sunt prea multe bune
Iar daca vrei manga/manhwa: PSYREN(acesta e cel mai superb...seamana cu Bleach din anumite puncte de vedere, insa nu te plictisesti deloc... e despre un joc pentru supravietuire . intereseaza-te daca vrei, merita), Veritas, Beelzebub, Fairy Tail, Naruto, Ral Omega Grad, Yotsuba&!;. hack// *toate disponibile*(Legend of the Twilight, Link, G. U, Alcor), Pandora Hearts, Hyde and Closer, Kurozakuro, Death Note, Bleach(si manga.macar asta nu are fillere)etc.
Si desi nu-i anime, iti recomand si OBAN-Star Racers.In afara graficii care e diferita intr-anumite puncte de vedere cu un anime. povestea e superba . Si Avatar-The last airbender (desenul...nu zic de film).
Sper c-am fost de folos
X me tutti sono belli quando si tratta di commedia azione etc. Anche Naruto e bellissimo. Oggi ho visto il ultimo episodio di fairy Tail. Sinceramente sono tutti belli