Nana
itazura na kiss
romeoxjuliet
Special A
Hanasaku Iroha
Vampire Knight Guilty
Black Rock Shooter
Ghost Hunt
Kaze No Stigma
Keion!
Katekyo Hitman Reborn
Kôkyô Shihen Eureka Sebun
Angel Beats!
Rosario + Vampire
Beelzebub
Cardcaptor Sakura
Kuroshitsuji
Code Geass
Paradise Kiss;
Full Metal Panic;
Vampire Knight;
Kimi Ni Todoke;
Toradora
Kioshyro to towa no sora
Kaichou wa maid sama
Iti spun despre Nana.Deci este un anime de dragoste si este vorba de niste cantareti.La inceput o fata de 18-19 ani pe nume Nana se duce in alt oras unde era iubitul ei.In tren intalneste o fata cu care sta de vorba si ea pe nume Nana.Ea era o cantareata. Avea o trupa cu baieti.Asata e inceputul. Dupa vezi tu in episoade.E o alta trupa de baieti cu o solista.Nana/Hachiko(numele asta i-a dat cealalta fata Nana cu care s-a intalnit in tren)se indragosteste de un baiat din trupa cealalta unde Nana(cea cu parul negru)avea un iubit.La sfarsit, in ultimul episod e cam trist.Hachiko vrea sa se duca sa vada artificiile cu prieteni sai, cu Nana si cu trupa ei.Acolo era un baiat blond care o placea pe Hachi si si ea il placea.Te uiti tu la episoade si vezi.Ca daca iti spun tot nu o sa mai ai la ce sa te uiti.Vizionare placuta!
Hei
In sfarsit o intrebare pe domeniul meu
Anime-uri de romantice stiu multe insa din cauza numelor complicate si numarului exagerat de mare nu le mai tin minte pe toate. Uite ce imi amintesc :
-Elfen Lied [ este si un pic de groaza dar mult mai romantic
-Special A
-Fullmetal Panic[ [este romantic si funny]
-Kannazuki no Miko[ un pic lesby]
-Kyoshiro To Towa No Sora [frumos:X]
-Nana [ este super :Xdar un pic cum sa zic erotic]
-Paradise Kiss [cam la fel ca Nana]
-Vampire knight [megaultragiga super, il ador :X:X]
-Vampire knight quilty [ partea a 2 a de la megaultragiga-ul anime ]
-Angel Sanctuary [ frumos dar camm ciudatel pentru ca este vorba de o dragoste intre frate si sora]
-Kaze no Stigma [ super tareeee:Xmai ales skill'urile personajelor:X]
-Rosario+Vampire [pervers da pervers din ala super funny]
-Hakuouki [frumos dar cu samurai si cu razboaie dar tot romantic este
-Hakuouki Hekketsurofu [ partea a 2 a de la sti tu ce]
-Chrono Crusade [ de groaza dar super frumos:X]
-Inuyasha [super romantic dar si cu monstrii]
-Lovely Complex [ foarte frumos:X]
-Kaichou wa maid-sama [este mega tare si personajele sunt extra frumoase:X:X]
Altele nu-mi mai amintesc decat pe aceasta imi permite memoria sa ti le prezint
Pa-pa
A da si uitasem sa-mi aleg un preferat. Of sunt intr-o postura mega proasta deoarece mi-e tare greu sa aleg dar cel mai bun si de calitate si romantic dintre toate ar fi Vampire knight:X pe locul 1 si mai am preferate cum ar fi Kaichow wa maid-sama, Kaze no Stigma dar nu conteaza deoarece pe primul se afla Vampire knight
Fruits basket, baka to test, dn angel, clannad, tonagura, shugo chara, lovely complex, special a, kaichou wa maid sama, romeo x juliete, nana, inuyasha, rosario + vampire, vampire knight, zero no stukaima, uta no prince sama, ouran high school, skip beat, sankarea, my self, your self, si kimi ni todoke care este anime-ul meu fav de dragoste, care mi-a placut cel mai mult si care ti-l recomad la maxim
Ai Yori Aoshi; Ai Yori Aoshi: Enishi
- Air
- Amagami SS; Amagami SS+ plus
- Ano Natsu de Matteru
- Bakuman; Bakuman 2 (sezonul 3 apare in Octombrie)
- Canvas 2
- Clannad; Clannad: After Story ( aici trebuie sa stai cat decat bine din punct de vedere emotional, mi-a placut foarte mult)
- Dragonaut: The Resonance
- Elfen Lied
- Guilty Crown
- H2O: Footprints in the Sand
- Hanasaku Iroha
- Kanon (2006)
- Kare Kano
- They Are My Noble Masters
- Kimi ni Todoke; Kimi ni Todoke 2nd Season (unul din preferatele mele din lista asta)
- Kimikiss Pure Rouge
- Mashiro iro Symphony
- Nana (este preferatul meu care se incadreaza si la genul Music)
- Onegai Teacher
- Onegai Twins
- Princess Lover!
- Romeo x Juliet
- Sola
- Special A
- Suzuka
- Toradora!
- True Tears
Cam astea sunt ce am urmarit eu din genul Romance.
A, era sa uit si cele scoase de Shinkai Makoto :
- Voices of a Distant Star (OVA, 1 ep)
- 5 Centimeters per Second (Movie, 3ep. 22 min per ep)
- The Place Promised in Our Early Days (Movie, 1ep)
- Hoshi wo Ou Kodomo (Movie, 1ep)
Neaparat trebuie sa le urmaresti. Au o poveste si o grafica excelenta, dupa parerea mea.
2 Special A : este un anime asemanator din multe puncte de vedere cu Ouran high school, si romantic.
-Nana : este un anime romantic
-The familiar of zero : este un anime comic si romantic ( mie imi place foarte mult)
-Vampire Knight
-Rosario + Vampire ( e suuper)
-Romeo x Juliet ( foarte fainn:X:X )
Toate astea le gasesti online pe
animekage.ro sau desene anime.ro
Bafta! Si sper ca te-am ajutat
Si mie imi plac alea! Iti zic cele pe care le-am vazut si care mi-au placut mie! Ok? Sa vedem...: 1)seikon no qwaser; 2)bokura ga ita; 3)tonagura; 4)lovely complex; 5)nana; 6)romeo si julieta(care e ceva mai ciudat); 7)tokyo mew mew; 8)kanokon; 9)avatar-the legend of korra; 10)sekirei. Cam atat stiu romantice. Nu prea stiu sa ti le explic pentru ca cam oricum iti dai seama dupa primul episod! :d
Romantice?
nu am vazut prea multe din alea dar mie cel mai mult mi-au placut
Vampire Knight
DN angel
astea mi-au placut cel mai mult