Mew mew power
kaleido star
mermaid melody
shugo chara
kamikaze kaitou jeanne
kirarin revolution
fairy tail
gokujou mecha mote iinchou
yumeiro patissiere
tonari no kaibutsu-kun
sugar sugra rune
special a
bokura ga ita
sakurasou no pet
naruto
air gear
cam atat imi amintesc
Mew mew power
kamikaze kaitou jeanne
bokura ga ita
sakurasou no pet
special A
shugo chara
mermaid melody
sao
sugar sugar rune
Le-am vazut pe toate in afara de shugo chara care il caut demult. Daca sti unde pot viziona acest anime in lb romana dar fara peteava primesti funda imd.
Nu prea ai unde sa-l gasesti in romana ca si eu l-am cautat mai demult deci iti sugerez sa te uiti cu subtitrare in eng pe gogoanime
Nu prea ai unde sa-l gasesti in romana ca si eu l-am cautat mai demult deci iti sugerez sa te uiti cu subtitrare in eng pe gogoanime
daca poti sa-mi zici si mie la ce animeuri te-ai mai uitat
S-ati zic la ce animeuri m-am uitat?
Da
Iti trimit un mesaj ca s-a nu mai vb aici.
Ok
Of of zi-mi aici ce fel de genuri vrei?
Romantic, comedie, aventura, magie
Avem pretentii . Glumesc! Zimi ce animeuri ai vazut ca asa eu scriu pana mine dejeaba
(maine)
Scz abia acum vad findca am febra si frisoane si nu prea pot s-a ma uit o s-ati dau imd.
E ok ca si eu sunt bolnava
Oircum nu ai vazut SAO(Sword art online) si Zero no Tskaima sau ai uitat de ele? Oricum mai e si Oda Nobuna no Yabou,Seikon no Qwaser(Nu ti-l recomand), Maoyuu Maou Yuusha, Zetsuen no Tempest, Ano Natsu de Matteru, Busou Renkin si asta mi se pare bestial(Aquarion EVOL) nu mai stiu toate animeurile care le-am vazut.A da Rozario and vampire...
Sao l-am vazut. mersi pentru restul
N-ai pentru ce.Ai 15 ani?
Da
Offf eu am 14! Ar trebui s-ati zic doamna Zoey112 vrei s-a fi sotia mea?(Glumesc)
A da! Ce anime ti-a placut cel mai mult?
Apropo felicitari pentru funda.Ti-am dato tie findca nu am vazut Air Gear.
funny
pai cel mai mult mi-or placut:
fairy tail
sao
kaleido star ( o fost primul anime ce l-am vazut)
e greu sa aleg intre astea trei, de fapt intre toate pe care le-am vazut
tie care ti-o placut mai mult?
1)SAO(Sword art online)am si jocul.(Imi plcae findca are dragoste m-ai ales ca e intr-un joc)
2) Zero no Tskaima(Imi place ca l-a batut pana in sezonul 4 si apoi in sezonul 4 nu a mai fost asa rea)
3)Aquarion EVOL(Imi place findca este foarte multa dragoste)
Ai jocul cu SAO? ce tare!
de unde il ai?
eu am un fel de joc cu SAO dar l-am luat de pe net si ii cam aiurea
celelalte animeuri nu le-am vazut dar o sa ma uit la ele
Sti eu puteam s-a dau funda si lorLittleKidu, KittyCriss)O s-a imi ramai dator vandut/a.Ca s-a poti s-a te revansezi trebuie s-a fi servitoarea mea pentru eternitate.Muahahahahaha.(Glumesc) sau (Nu glumesc)?
Jocul acela are o grafica prosta? Oricum pe pc nu cred ca e cum il am eu(il am pe psp)
(place)
Scuze n-am vazut ca ai scris.
deci zici ca ar trebui sa fiu servitoarea ta pentru eternitate? hmm... ce zici de faptul ca in schimbul fundei ai onoarea de a vorbi cu mine (cea mai mare fana de anime)? (glumesc)
Mew mew power
kaleido star
mermaid melody
shugo chara
kamikaze kaitou jeanne
kirarin revolution
fairy tail
yumeiro patissiere
tonari no kaibutsu-kun
sugar sugra rune
special a
bokura ga ita
sakurasou no pet
naruto
air gear
cam atat imi amintesc
Vampire Knight, Paradise Kiss, Kaichou wa maid-sama, Uta no prince sama, Special A
Rosario Vampire, Vampire Knight, Romeo x Juliet, Toradora, Suzuka, Nana, Kuroshitsuji, Code Geass, Paradise Kiss.