De ce aș ține evidența filmelor pe care le-am urmărit?
Iar dacă ții neapărat să faci asta, chiar ai nevoie de o aplicație specială ca să notezi niște titluri de filme?
E la fel ca si cu cartile citite: evidenta o tin in minte.
Cand nu-mi mai amintesc despre ce era cartea, o iau din nou la studiat.
Ar avea sens intrebarea daca era despre cum tii evidenta filmelor pe care le ai stocate pe undeva. Dar fiind online, nici asa nu are sens.
Uneori poate doresti sa mai vezi anumite filme sau sa stii ce ai vazut deja, este ca si cum ti-ai putea re-organiza memoria cu filmele pe care le ai vazut deja. Exista si MyAnimeList pe care il folosisem putin in trecut
Desigur, exista mii de titluri iar daca cineva a vazut foarte multe, uneori poate fi greu să le ti evidenta la toate, și poate nu mai ții minte pe care le- ai vazut deja și pe care nu, sau pur si siimplu știe doreste sa stie cam câte filme a vizionat în mare, de aceea exista website uri/aplicatii ca si acestea.
Ok, si de ce nu ar fi suficient cel mai banal Notepad? Sau un fisier excel?
Dar repet: Ce importanță are ce/câte filme ai văzut? Se dă vreo medalie dacă ai văzut XYZ filme? În plus, cu ce te încălzește că ai văzut un film acum 10 ani dacă nu mai ții minte nimic din el? Dacă l-ai vedea din nou ar fi ca și cum l-ai vedea pentru prima oară. Filmele memorabile îți vor rămâne oricum în minte, iar celelalte nu contează, au fost doar un mod de a-ți petrece două ore.
La final de an îmi fac în minte o lista cu ce seriale și filme mi-au plăcut și fac un top
Ionuţ_Adrian_2000 întreabă: