| qieiqpalz a întrebat:

Ce as putea manca cand ma uit la un film sa nu fie chestii nesanatoase si nici fructe?

Răspuns Câştigător
| s4mxr a răspuns:

Indicat ar fi sa nu consumi niciun aliment in timp ce vizionezi un film, asta pentru a-ti focaliza toata atentia asupra actiunii.
Dar...
"Cand vrei sa te uiti la un film bun, insa nu ai chef de cinema, vei incerca sa aduci la tine acasa atmosfera de acolo: e cazul sa nu apelezi insa la popcorn si cola, ci sa te inarmezi cu "snacks-uri" sanatoase."
..."Daca nu poti sta timp de o ora si jumatate fara sa consumi nimic, e cazul sa treci la gustarile sanatoase. O cana de iaurt cu fructe este ideala pentru astfel de situatii. Poti folosi si dulceata facuta in casa pentru a-l indulci, ca sa nu apelezi la variantele imbogatite cu coloranti si E-uri din comert. Poti adauga la el cereale integrale sau nuci sau migdale, pentru consistenta."...

..."Fructele proaspete sunt la fel de bune, daca vrei sa rontai ceva in timpul filmului. Merele si perele sunt destul de ieftine si sunt produse local, in sezon, asa ca sunt o varianta buna. Insa poti alege si portocale sau banane, daca ai chef de ceva exotic."...

..."Smochinele sau semintele de in si murele sunt alimente benefice pentru sanatate si ajuta mult sistemul digestiv. Hummus-ul este de asemenea o buna alegere pentru o gustare sanatoasa."
Vizionare placuta!

| s4mxr a răspuns (pentru s4mxr):

Multumesc pentru apreciere!

9 răspunsuri:
| Eduard619 a răspuns:

Migdale
Alune
Iaurt
Nuci
Caju

| qieiqpalz explică (pentru Eduard619):

Sunt la lidl niste alune coapte nu prajite ce parere ai? sunt bune?

| Eduard619 a răspuns (pentru qieiqpalz):

Bune,atat timp cat nu faci excese orice din astea mentionate de mine sunt okey.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unghii. Rozi unghiile.

| iDarkness a răspuns (pentru anonim_4396):

Credeam ca doar eu fac asta

| Yee a răspuns:

Yee(Salut)!

Nuci, nuci sparte.

| Lule a răspuns:

Migdale, caju, nuci, alune, arahide, seminte ( toate crude bineinteles), poti sa-ti cureti un ardei capia si sa-l dai cu putina sare e foarte bun, foi de varza, fulgi de porumb cam asta e ce rontai eu la filme big grin

| qieiqpalz explică (pentru Lule):

Am cred ca migdal un 1kg am cumparat de la un vecin care se ocupa cu asta dae dureaza prea mult sa se sparg.