| LisaJulie a întrebat:

Ce așteptări aveți pentru Fantastic Four? ( pentru fanii Marvel ). Credeți că va apărea Galactus? Dar pentru Doctor Strange 3? Unii spun ca va apărea Nightmare! Se mai și spune ca Avengers Doosmday și Secret Wars vor fi ultimele filme cu razbunatorii!

4 răspunsuri:
| 9Emanuelhg999 a răspuns:

Parerea mea e ca fantastic four clar nu va mai fi in niciun caz la fel de bun ca cele og cu chris evans, jessica si ceilalti. Marvel are chestia asta de a nerfui caracterele si a le face cat mai childish exact cum au facut acum cu the thing din f4 si multi altii btw. Nu stiu exact la ce te referi in legatura cu doomsday si secret wars, adică avengers nu vor mai fi oricum in formula pe care o stim, robert downey jr(ironman) jucand ul pe dr doom si steve jucandu l pe nomad)) cat despre restul thor, hawkeye hulk etc eu cred ca cel mai probabil vor mai avea aparitii in mcu

| LisaJulie explică (pentru 9Emanuelhg999):

Se spune ca Hulk, Thor și Hawkeye vor muri în următorul film Avengers deși eu nu cred! Deja au murit Black Panther deoarece și actorul a murit în realitate la fel și Scarlett Witch! Se vorbea la început ca în Avengers Endgame sa moare toți cei șase razbunatori originali și sa continue poveștile cu următorii noi supereroi ca Spiderman, Doctor Strange, Antman, Scarlett Witch și Guardians of the Galaxy dar au cam făcut praf franciza

Nu puteau alege un alt actor pentru Black Panther și în loc sa spună ca personajul a murit? Și faptul ca au facut-o personajul negativ din senin pe Scarlett Witch rezulta ca scenariștii scriu din ce în ce mai prost

Eu am rămas socata de ultimul film Guardians of The Galaxy 3 ca s-au despărțit gardienii originali în condițiile în care Thor și Spiderman au ajuns la al patrulea film! Spiderman 4 urmând sa fie după Avengers Doosmday