Dacă vrei ceva mai spre horror,întunecat şi nesiropos,cu tone de umor negru,îţi recomand Laurell K Hamilton,seria Anita Blake Vampire Hunter (Plăceri interzise,Cadavrul care râde,Circul damnaţilor). Asemănătoare dar nu atât de dură este prima carte din seria Cărţile sângelui de Tanya Huff-Preţul sângelui, seria a fost ecranizată-Crime, vampiri şi poveşti de dragoste cu superbul Kyle Schmid.Mi-a plăcut foarte mult deşi am realizat că tot volumul a fost sublimat într-un singur episod din acest serial.Pentru categoria de vârstă 10-14 ani sunt Darren Shan-Saga lui Darren Shan(Circul Ororilor,Ucenicul vampirului, Tunelele sângelui) şi Justin Somper-seria Vampiraţilor(Demonii oceanelor,Adâncurile morţii,Vremurile terorii,Căpitanul sângelui). Seria Casa nopţii este de asemenea de luat în seamă, primul volum,Semnul, l-am citit pe nerăsuflate în cinci ore... Pregăteşte-te să citeşti mult dacă alegi seria asta, au apărut 6 volume(Semnul,Trădarea,Aleasa,Înfruntarea, Obsesia, Tentaţia) dar în final vor fi 12.
Poti incerca toate cartile pe care le-a scris Anne Rice: interviu cu un vampir, vampirul Lestat, Vampirul Armand, vampirul Vittorio.
Ai mai putea citi si Dracula... e superba:X
si mai poti citi de asemenea si colectia lui charlaine harris, Vampirii Sudului. Cuprinde aproximativ 8 carti despre vampiri. Sper ca am reusit sa te ajut
O colectie de carti cu vampiri gasesti aici: http://www.cartidecitit.ro/Carti-Vampiri. Recenziile te vor ajuta sa identifici ce-ti place.
Recomandare ar fi "Colectionarul de Istorie" de Elizabeth Kostova.
Well... ai putea citi the vampire diaries sunt foarte tari... sau academia vampirilor si regina damnatilor sunt foarte frumoase si chiar merita citite
MikutzzaDragutzza întreabă:
alexandruhuluta întreabă:
PopStefania întreabă: