| BeliebersGJB a întrebat:

Ce crede`ti despre telenovela"AURORA"?

Răspuns Câştigător
| Isabelamaria21 a răspuns:

Mie îmi place foarte mult şi acum telenovela este mai interesantă, dar câteodată nu prea îi văd sfârşitul pentru că se termină la ora 23 30 şi mi se pare foarte târziu dar fără comentarii o telenovelă superbă.

Pace!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Super ca orice alta telenovela
se intalnesc se plac se cearta trece un timp se urasc dupa care odata le sare bobina ne iubim si toata lumea devine prieten si asa vor ramane pan la batranetze cam asta e

| eu4you a răspuns:

Nu ma uit la telenovele dar toate mi se par la fel:nesfarsite,plitisitoare, prea siropose (nici macar filmele de dragoste nu sunt asa de siropoase, dar e o diferenta intre filmele bune si o telenovela la care se uita mai mult babele care nu au altceva de facut decat sa gateasca la pranz si poate seara).Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar asta e parerea mea...mi se par de prost gust si gata!

| Isabelamaria21 a răspuns:

Eu4you să ştii că telenovelele nu sunt făcute numai pentru "babe " sunt făcute ca să le vizioneze oricine doreşte nu sunt cum ai zis tu nesfârşite şi plictisitoare.În fine părerea ta, nu vreau să mă cert cu nimeni.

Peace!

| 1n3x a răspuns:

Varza

| Bemineever a răspuns:

Aurora,o ador, e telenovea mea preferata.Sa-ti mai zic:ador perechea Martin y Vicky,soundtrack-urile,melodiile Tu amor,Vivir sin ti,Hay una voz, Mirame(Mayre Martinez)si donde tu estes, gracias por tu amor(eugenio Siller)ador telenovela.E super interesantA...uh ce parere ai,? trimite-mi-o(parerea)printr-un mesaj

Întrebări similare