Asta stiam de multtttȘ))
Cel mai posibil e ca Sara sa insceneze totul, doar ca Andrei sa ramana cu ea, iar in tot timpul asta Ioana sa fie cu Vlad. Si tocmai la sfarsitul serialului, Andrei afla ca Sara nu e gravida si se desparte de ea, Ioana si Vlad se despart si ei si Ioana ramane cu Andrei. Funda?
Pai nu cred ca este insarcinata inca. Probabil o sa ramana pentru ca se baga la Jhonny la prostitutie. Dar acum nu este insracinata sigur! Parerea mea! Tu ce crezi?
Nu stiu daca este o inventie de-a lui sara.si daca este insarcinata nu poate sa fie decat cu andrei.asa cred eu...
Buna!
Da,prima data cand s-a imbracat ca Lady Gaga a fost o gluma sa il desparta pe Andrei de Ioana dar daca ai vazut ce va urma in urmatorul episod ca la cursurile de muzica ii vine rau vomita si are greata ligik ca este cu copilul lui andrei atunci de ziua ei a fost ultima data vcand s-a intamplat accidentul de masina dar oricum asa se intampla in filme, fundita te rog?
Pa, pa!
Da, Janina are dreptate, sigur o fi facut sara cv, ca sa fie cu andrei sau macar sa-l desparta de ioana
julialoveicecream întreabă: