Daca esti asa nerabdatoare iti recomand sa citesti cartile, sunt foarte interesante si o sa afli ce se va intampla in continuare.
Elena si damon se vor apropia unul de celalt, & il vor cauta pe stephen care ramane rapit de klaus... klaus o sa fie omorat de elena care o sa apara ca un spirit... etc.
Nu stiu, dar debea astept sezonul 3 in toamna... eu vreau ca damon sa fie cu elena, le sta super bine impreuna, ce bine ca in viata reala ian si nina sunt impreunaa!:XProbabil damon si elena o sa se apropie o sa-l caute pe stefan...o sa lupte impreuna sa il omoare pe klaus caroline si tyler o sa fie impreuna, bonnie si jeremy la fel o sa vedem in toamna! :X
Cred ca se vor apropia tinand cont ca Stefan e ''disparut'' pentru o perioada de timp.Si eu zic la fel! Citeste cartile, desi difera de film, dar sunt foarte tari!
Am citit cartea. Damon ramane cu Elena sa mearga sa-l caute pe Stefen dar din pacate dupa ce-l salveaza Damon si Elena sunt deja indragostiti si incepe lupta pentru ea. Dar Damon castiga si o vace cum scrie in carte,, printesa lui intunecata" cica si devine vampir sau asa cica era in carte. Volumul 6.
georgiianaGeo întreabă:
Bantulet întreabă:
jessica_2443 întreabă: