| swty89 a întrebat:

Ce credeti de emisiunea la maruta?, altele sau stirile pro tv de la ora 17:00? de ce le perimit cna se dea asemea stiri cu crime?

9 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

Pentru că din punct de vedere intelectual, majoritatea concetăţenilor sunt mai răi ca nişte porci care mănâncă hulpav din troacă. Morbiditatea, bâlciul prost a la Măruţă sunt chestii care îi atrag. PRO TV, ca oricare instituţie de genul, caută să facă bani. Oferă publicului ceea ce îi place. E la fel ca la înmorâmtările alea de la ţară, când apar 100 de babe. Crezi că gloata aia de-acolo a apărut că ţinea al dracu' d emult la decedat? Nu! Au venit să-şi satisfacă poftele lugubre pentru morbiditate, pentru bârfe. E acelaşi fond psihocucu ce îi face să se uită la ştirile alea sau la Măruţă. Iubirea pentru moarte, kitsch, vomă. Românii sunt, în general, un neam de rahat.

| ywar a răspuns (pentru Gizăz):

Minunat sintetizat dar. nu-s de acord cu ultima afirmatie. Inaintasii nostri au lasat ceva in urma.

| raresandrey a răspuns (pentru Gizăz):

Eu unul nu sânt de acord cu tine la ultima afirmatie, orice pădure are uscăturile ei, dar asta nu inseamnă că suntem un,, neam de rahat,,. Oricum ăștia iti bagă pe gât că fac rating numai pentru simplu fapt că butonezi telecomanda si zăbovesti câteva minute pe acel program numai să te minunezi ce porcării mai prezintă.

| Gizăz a răspuns (pentru ywar):

Înaintaşii noştri fiind ăia cunoscuţii. Normal că oamenii diferiţi, care fac ceva, rămân în istorie. Eu vorbeam de populaţia generală. Iar mulţi dintre cei care au vrut să facă ceva, au fost primiţi cu flegme. Vezi Corneliu Coposu, Ion Raţiu. Citeşte Gherla de Paul Goma sau Memoriile lui Tudor Greceanu, unul dintre cei mai mari piloţi din WW2 care a murit sărac şi fără picioare prin '94, după ani de temniţă şi tortură. Sunt oameni care au făcut multe, dar puţini cunoscuţi. Fapt care chiar îmi întăreşte spusele.

"Si-n calea mea-întâlnii pe rând
Pe toti câti vrura sa va vânda
Podoabe noi ce nu se vând,
Pe cei ce vrura sa va cânte romante noi,
Pe cei ce vrura
Sa va-ndrumeze spre mai bine -
Spre-acel frumos întrezarit
În armoniile eterne
Dintr-un sfârsit
Si-un infinit,
Pe cei ce v-au adus lumina,
Pe cei ce i-ati primit cu ura
Si i-ati gonit cu pietre -
Pietre ce s-or preface-n piedestale
În clipa când va va cuprinde betia altor ideale!"

suntserios
| suntserios a răspuns:

Lasa stirile cu crime, mai grav e ca face publicitate la toate jegurile de manelisti

| Innsbruck a răspuns:

O porcarie de emisiune, la fel ca celelalte emisiuni.

| raresandrey a răspuns:

1. O porcărie cu câteva lucruri bune din când in când.2.Stirile de la 17 sunt prezentate in asa manieră incât să nu pară că promovează violenta de aceea CNA-ul nu prea are cum să le impună unele lucruri, cred. Oricum acest post dintotdeauna a difuzat numai filme cu violență, manele, maneliști si asmd.

| TheCuteOne a răspuns:

1. Emisiunea aia e o porcărie, are numai subiecte cu Mexicanu' şi Beyonce a lu' Guţă când îşi băga plastic în ea!
2.Nu ştiu de ce le poate permite, în mod normal ar trebui să-i fi amendat de mult!

| Alexandrel_Alex_1990 a răspuns:

Toate aceste emisiuni sunt niste porcarii, cele de genul La Maruta fiind facute sa ne prosteasca iar stirile macabre...Hei bine tot ce fac stirile astea e sa ne ucida gandirea pozitiva.Acesta este unul dintre motivele pentru care nu ma uit deloc la TV...