| pastru009 a întrebat:

Ce credeti despre Traznitii?!

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
ma uit cu drag la ei, iar daca adorm, am grija sa ma uit in reluare(daca am posibilitateahappy un serial destul de vesel, avand in vedere ca altul nu avem.
O zi frumoasa sa aihappy

16 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Parodie comică românească.
Pa, pa.

| DDCC a răspuns:

Salut!
Îmi plac deși nu am văzut toate episoadele. Unul dintre serialele mele preferate de comedie este La Bloc. Mi-au plăcut mai mult ca Trăsniții.
Mă mai uit și la Trăsniții din când în când.

| pastru009 explică (pentru DDCC):

Si mie imi place La Bloc.Nu pierd nici un serial la niciuna dintre aceste 2 emisiuni.

| Vans a răspuns:

Îs cam trăsniţi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mi-a placut niciodata acest serial. Mi se pare prostesc. Si nu este deloc amuzant.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Nu ma omor cu aceast serial, cel mai mult imi place La BLOC, e mult mai multa comedie acolo.
Te pup!

| ion933 a răspuns:

Sunt superrr geniali cum ne fac eii viata mai buna

| KrEaThYvE a răspuns:

Parere sincera? sunt niste oameni foarte amuzanti si te fac fericit cand esti trist, este un serial care, in era mult mai frumos atunci cand erau in armata, acu, nu stiu ce sa zic au inceput putin sa exagereze, cu viata din Spania, funda?

| DianaDiaa a răspuns:

Sincer inainte imi placeau, in armata si apoi dar de cand s-au mutat la vila deja parca se exagereaza. Si parca parca mai mergea si in casa, dar cu spaniola asta de *****...
In concluzie, ce e mult strica nu?laughing

| Krokodil a răspuns:

Inainte erau caterinca.acum nu.

| Flavius2106 a răspuns:

Amuzanti...

Răspuns utilizator avertizat
| HeiligKreuz a răspuns:

Umor penibil, dar din ce-mi amintesc eu erau mai amuzanti acum ceva ani (eram la gradinita cand ma uitam).

| xAudCulorix a răspuns:

Tari dar cam exagereaza cu obsedatele alea de sex

| alina是最热 a răspuns:

Nu ma omor dupa ei

| SasukeUchihakun a răspuns:

Un serial foarte amuzant.

Întrebări similare