| Radioactive a întrebat:

Ce credti ca se va mai intampla in episodul 12 din Jurnalele Vampirilor? Mai aveti rabdare sa il vedeti? Pe cine preferati: Damon sau Stefan?

7 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Ador acest serial love struck
si stefan e dragut, dar damon e prea superb!
nu-mi pot da seama cum poate arata asa bine un barbat de 32 de ani love struck love struck love struck
daca l-as fi gasit pe Ian sub brad de Craciun, nu mi-as mai fi dorit nimic toata viata rolling on the floor)

| Radioactive explică:

EU voi muri daca nu vad continuarea repede. M-am uitat de curand la primul episod si macar ramaneam cu ideea ca daca ma culc, de dimineata tot mai agsesc pe calculator episodul urmator. Dar acum trebuie sa astept crying In fine, imi plac amandoi, cine stie...pana termina ei de filmat serialul, s-o oficializa castoria in 3...laughing

| Freaky a răspuns:

Nu stiu care e unul si care e altul, dar stiu sigur ca'mi place de Ian Somerhalder big grin

| Silvia_6960 a răspuns:

Daca ai sti ce mi s-a produs in suflet cand am citit intrebarea talaughing
De abia astept urmatorul episod, si sper sa avem in curand mai multa actiune Damon/Elena. Il prefer pe Damon, dar si Stefan este hotsmug In orice caz, nu se compara cu simtul umorului, cu charmul, si cu incredibilii ochi a lui Damon. day dreaming

| larysuca_2206 a răspuns:

Si euh abia astept episodul 12 sunt ft curioasa eu la prefer pe Damon si daca ar putea as face sa fie impreuna cu Elena ca mi se pare prea morocanos Stefan, trebuiau sa ii puna invers ...care ii parerea ta?

| hsr a răspuns:

Damon.Pai cumva Katherine il va "acapara" pe stefan, iar Damon pe Elena iar Tyler, dupa transformare va ramane cu Carolinebig grin.Stiu sigur ca astea vor fi cuplurile finale. Dar cine stie ce se va intamplathinking asteptam:-slaughing

| DeeaX_3081 a răspuns:

Am urmarit si eu acest serial pana la sezonul 2 de unde a devenit foarte plictisitor. Au dat-o asa intr-o poveste prea siropoasa. Clar l-am preferat mereu pe Ian Somerhalder atat pentru cum joaca, cat si pentru rolul sau.