Pai doar fetele se uita la el.
Toata smecheria: Ian Somerhalder si Paul Wesley.
Si ghici? Dobreva face pe inocenta si 2 frati se cearta. Dar ea este impreuna cu amandoi (pe rand).
Uite cat este de interesant.
Fetele,cu exceptia mea
Si a mea
Inca ceva: nici nu sunt frumosi actorii, au peste 30 de ani.
Daca vrei un serial cu tineri incearca ''teen wolf'', joaca Dylan O'Brien
M-ai făcut curioasă și am dat un search pe google, acum sunt dezamăgită. Arată ca un copilaș(simpatic, dar tot un copilaș). Nu știu cât de bun e Ian Somerhalder ca actor(nu foarte, bănuiesc), dar dpdv fizic e un 10, arată mai a bărbat.
Vin și eu cu opțiunea a 3a, vezi White Collar, îl are pe Matt Bomer în rolul principal.
Hmm, eu ma uit la cei apropiati de varsta mea.
Ian Somerhalder are 36 de ani, la naiba. Nu-mi place de nici o culoare.
Matt Bomer e prea matur. Nu sunt interesata.
Imi place O'Brien asta pentru ca (cum ai zis si tu ) arata a copil (mai degraba adolescent, dar fie ), poate esti mare de ani si de aia iti pare copilandru in ochi.
Ce-mi place ca te-am facut curioasa
Am 17 ani, hai 18 în câteva luni. Eh, știi cum e cu gusturile, mereu mi-au plăcut bărbații care sunt mai... bărbați.
Mie imi plac cei mai ''copii'', mai neexperimentati ca sa spun.
Unul ca Ian Somerhalder, la 36 de ani sa nu ai tu copii si nevasta mi se pare oribil de groaznic.
Tbh au farmecul lor și "copiii", când sunt timizi și simpatici. Nu m-aș uita la unul de 36 ani, e prea mare, apreciez de la distanță dar nu mă bag. Dacă mai scazi 10 ani ar fi okay.
Nu stiu ce inseamna ''tbh''
To be honest= sa fiu sincer/ă
Aa, merci
Pentru nimic.
Actorii principali arată bine(sau mă rog, în opinia mea numai ăla care îl joacă pe Damon și actrița care o joacă pe Elena, de celălalt nu-mi place).
Pe lângă asta e un fel de telenovelă oarecum superioară celor "clasice". Drama și suspansul de proastă calitate au prins mereu la omul de rând(în special la femei, băieții sunt mai mult cu acțiunea de proastă calitate).
E un serial destul de tare. Mie imi place chiar foarte mult. Depinde de placerile fiecaruia. In seriale e vorba de Elena Glibbert, pers. principal ( o fata obisnuita) si fratii Salvadore, Stefan si Damon (2 vampiri). Ei se lupta cu ceilalti vampiri si cu viata lor grea. Pe zi ce trece, mai multi oameni mor si mai multe secrete apar... (cum ar fi blestemul varcolacilor). Sper ca ti-am explicat corect.
Paranormal12 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
sillvana întreabă: